NEWSFLASH: SEIER MOT GJESDAL

Vi syntes det er på tide at noen fra den eldre garde tar ordet her på bloggen. Derfor kjører vi på med et lite kampreferat fra kampen i runde 7 mot Gjesdal. Hele uken har vi trent mye mottak, samt fokusert på diverse overgangssituasjoner, nye angrepsutveier og taktikk. Vi gledet oss til kamp, og sparte derfor ikke på kruttet da dommeren blåste kampen i gang kl. 17.00 i Suldalshallen.

Det viste seg at det skulle bli en meget jevn kamp, noe vi også var forberedt på. Vi viste at damene på andre siden av nettet var rutinerte spillere, med god erfaring og spilleforståelse. Første settet gikk i Gjesdals favør, da vi tapte 18-25. Vi brukte likevel settet til å komme i gang med vårt eget spill. Derfor satt spillet litt bedre i 2.settet. Etter mange laaange og gode ballvekslinger tapte vi også 2.sett 21-25. Her fikk alle erfart at selv om de plukket oss i forsvar utallige(!) ganger, fikk vi lønn for strevet til slutt.

Tredje sett satt spillet endelig slik vi ønsket. Vi presset dem på serve, blokkene satt som de skulle, vi var mindre passive i angrep og som prikken over i?en klarte vi å få til den gode kommunikasjonen på banen. 25-29, endelig var i gang! Det gode spillet forsatte videre ut i 4.sett. Vi kjempet oss frem til sluttstillingen 25-23, og vi var herved klar for et 5.sett, noe vi var innstilt på helt etter vi tapte de to første settene.

5.sett ble jevnt og nervepirrende. Både de på benken og banen følte trykket løfte seg, stemningen var til å ta og føle på. Vi tok en knapp ledelse fra starten av, som vi klarte å holde helt til de siste ballene. Gjesdal ga ikke opp, poengtavlen viste både 14-14, 15-15 og 16-16. Likevel klarte vi å dra i land en 16-18 seier. Noe som er ganske imponerende med tanke på at vi er et ferskt juniorlag, og de noe litt mer rutinerte. Hvordan føles det da? DET FØLES SÅ BRA.

 Vi vil takke våre fantastiske trenere Magnus, Bonolo og Hans Åge for sinnsykt bra coaching og veiledning. Ikke bare denne kampen, men hele dette halvåret. Vi gleder oss allerede til nye kamper i 2011. ToppVolley jentene leder serien, og vi er klar for mer. Vil også benytte anledningen til å takke vår kjære ?altmuligdame? Miriam, vi gleder oss til du er fit for fight igjen.

 

xoxo Ingunn og Ingrid

 

Publisert: 04.des.2010 @ 21:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits