På vei til 2011!

Til tross for tentamener og testuke har mange av oss funnet tid til å forberede jula litt. De som tar turen opp i 3 etg på 3 klasse bygget vil finne at kroken til Ingunn, Ingrid (og flere) stråler av julestemning. Flere har fått pakkekalendere i posten, og til og med vår kjære kantinedame Borgny har trådt til med julekalender på skolen. Dette, i tillegg til  Spotifys julemusikk, barne-tv, julefilmer og en matsal kledd i stjerner, lys og juletre er det vanskelig å ikke kjenne på julegleden!

Midt i alt dette fikk vi også besøk av vår kjære gamle trener Martin Frydnes. Han er nå trener for UiS Volley som gjør det suverent bra i eliteserien. Martin er veldig engasjert og da vi skulle trene tirsdag rigget han seg opp på tribunen og så på. Vi fikk god feedback, selv om vi hadde en del å jobbe med, men han syntes vi hadde forbedret oss mye. Mange av oss går ut av Toppvolley til sommeren og da er det store spørsmålet om hvor vi skal gjøre av oss. Det hjelper veldig at trenere som Martin kommer på besøk og forteller litt om mulighetene i Stavanger.
Avslutningen på denne uken blir også avslutningen på vår tid her i 2010. Noen av oss har allerede reist og startet juleferien, og i løpet av helgen tømmes internatet for elever.

Jeg reiser fra herfra i morgen, og vil bare si tusen takk for et kjempe flott år! Tusen takk til verdens beste lagvenninner! 2010 har vært utrolig spennende, og 2011 blir nok enda bedre!!!

2011, watch out!

Here we come!

 - Hazelnoüs ;)

 

Publisert: 15.des.2010 @ 23:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Alicia

Dato: 18.des.2010 Tid: 18:26 URL: http://www.alicia00.blogg.no
wii! koselig innlegg :-D nå ska eg begynna å mekka på ein header. satse på det blir et brukbart produkt itte ferien. fekk lasta ned program nu

Postet av: Hazel

Dato: 19.des.2010 Tid: 01:28 URL:
Veldig flink e du :D

Skriv en ny kommentar

hits