VestCup

I helga har vi spilt årest første turnering, VestCup! Gøy med turnering så tidlig i sesongen, elsker VestCup!! Hele TVN tok den tidlige båten på fredag, så ingen treninger den dagen. Vi jentene på gruppe 1 dro på Egon å spiste. God mat og koselig med litt teambuildning før kampstart dagen etter!

Lørdagen spilte vi tre puljekamper. Vi vant alle 2-0 og en på walkover (fem lag i pulja). Vi møtte KFUM Stavanger, Randaberg og Hana. Syns samspillet kom seg for hver kamp! Vi hadde forresten felleslunsh med mat fra Olaug, ute forran hallen. Kjempe kos! Ettersom vi var ferdig med kampene ca 4, hadde vi resten av dagen fri. Ingrid, Margrethe og jeg tok turen til IKEA og ICA Maxi, for å hamstre litt mat til internatlivet, hehe!

Susanna og Kristine ete lunch


Glutenfrie oreokjeks<3

Søndagen sto semifinale mot Straen for tur. Kampen gikk endte 2-0 til oss og jeg syns vi spilte bra og som et lag! I finalen møtte vi Austrått. Første sett var spillet greit. Vi tok oss opp mot slutten og settet og stillingen endte 25-20 til Austrått. Andre sett fikk en forfærdelig start. Først ledet vi 2-0, så servet Austrått til 11-2. Vi klarte ikke helt mottak eller angrep. Mye pling, men når gode mottak kom gikk angrepene i blokka til Austrått. Settet endte rundt 25-15 til Austrått og vi måtte se oss slått.

<3

Alt i alt syns jeg vi hadde en bra turnering. Vi er et nytt lag i år med noen nye spillere og noen gamle. Så VestCup var en bra start på en forhåpentligvis bra og ny sesong!

 

Nora(:

 

Publisert: 13.sep.2011 @ 18:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

2 kommentarer

Postet av: Andrine

Dato: 14.sep.2011 Tid: 12:17 URL: http://www.andrinefaleide.blogg.no
Congratzz med sølv :))

25-15***

Postet av: Nora

Dato: 16.sep.2011 Tid: 09:41 URL:
hahah! Takk andrine:P

Skriv en ny kommentar

hits