Kamp mot KFUM Stavanger og Austrått

På fredag var det klart for kamp mot KFUM Stavanger. Et lag som vart rart å spille mot i og med at mange fra vårt lag spiller for KFUM. Etter at KFUM rykket opp i 1.divisjon ble vi jentene fra Stavanger nødt å velge hvilket 1.divisjonslag vi skulle spille for. Ettersom vi trener på TVN hver dag valgte samtlige å spille for TVN. 

Første settet var jevnt hele tiden før vi tok innpå på slutten, slik at settet endte 25-21. Andre settet følte vi at vi hadde kontroll hele settet men strevde med å få til de enkleste tingene. Men vant settet 25-21. Tredje settet hadde vi også god kontroll, selv om ikke ting var på det beste. Settet endte med 25-21. Vi var veldig fornøyd med en 3-0 seier, men syns det var en litt rar kamp som vi følte vi ikke kom helt inn i. Vi var ikke gira nok til å jobbe på de vanskelige ballene, så det endte med mangen baller som gikk i bakken som vi egentlig burde ha tatt. 
 

Lørdagen brukte de fleste av jentene til å se Randaberg-Nyborg kampen og å slappe av for å gjøre seg klar til en tøff kamp mot Austrått på søndag. Noen uker tidligere spilte vi finale mot Austrått i Vestcup, noe som ikke gikk vår vei. Så vi var klar for revansje... 

 

Første settet kom vi ikke helt inn å tapte 25-23. Andre sett var vi mer gira og vant settet 25-20. Tredje settet ble litt mer spennende, men vi kjempet oss i land til  26-24 seier. Fjerde settet var vi bevisste på å vinne sånn at vi slapp et femte sett. Dette viste vi med å vinne 25-20, noe som vi var veldig førnøyd med. Kampen var kjekk og spennende med god blokking, lange og spennede ballvekslinger og kjemping på hver eneste ball. 

 

 

 

Føltes veldig bra å ta høstferie etter 3 av 3 seire og nr 1 på tabellen! 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XOQ6q_LUhCc­

 

 

- Heidi

Publisert: 15.okt.2011 @ 15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits