TVN-jentene i Polen

Da de fleste hadde høstferie og fridager i vente, satte vi kursen mot Polen for en ukes treningsleir. Det har seg slik at skolearbeid ikke skal gå tapt, derfor bruker vi våre feriedager til å reise. Her spilte vi kamper mot polske jentelag, spiste polsk mat, shoppet og så tidenes storkamp i ordentlig polsk volleyballiga. 

Opplegget denne gangen i forhold til tidligere turer, var litt anderledes. Med tanke på shopping i hele 4 timer i Krakow, ble dette en "treningsøkt" i seg selv.

Kampene gikk for så vidt greit, vi vant jo begge to. Til tross for at vi spille mot jenter som gikk på ungdomsskolen. Som et lag hadde vi håpet på bedre motstand, hvor vi virkelig måtte kjempe om poengene. Ikke at vi skulle bli slaktet (som vi liker å forklare det), men det å kunne tape og virkelig vite at man faktisk gjorde en god jobb. 

Alt i alt var det bra tur med litt erfaring i lommene på veien videre. Etter mange av jentene har vært på samling i helga, er vi klare for rankingturnering i Oslo på lørdag og søndag.

-- Elise Ervum

Publisert: 27.okt.2011 @ 21:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits