Resultat ranking førde

Ååh! For en glede! Endelig kan vi virkelig si oss fornøyde med samtlige kamper vi spilte forrige helg! Forrige helg var vi nemlig i Førde å spilte årets siste rankingturnering for 1.divisjon i Norge. Før turneringen lå vi delt 3.plass med OSI og for å få en pallplassering i 1.divisjonen var i nødt til å spille vårt beste denne helgen.


Fotograf: Andrine Faleide

Vi startet med å vinne alle kampene i puljen vår mot Ålesund, BSI 2 og Tambar. I alle disse kampene hadde vi kontroll, bortsett fra ett sett mot BSI 2, der vi falt litt bakpå.

Kamp mot Ålesund. Fototgraf: Andrine Faleide

Da var det på tide med kvartfinale mot OSI. Vi var ganske nervøse fordi OSI har vi både vunnet mot og tapt mot, så det kom til å bli en spennende kamp! Første sett spilte vi knallbra og vant 25-21. Neste sett kom vi aldri skikkelig i gang, men da vi lå under 20-14, var det noe som skjedde. Hele laget hevet seg flere hakk; serven var på plass, angrepet satt og alle ballene kom opp i forsvar. Vi endte opp med å vinne 25-20!

På søndag var det duket for semifinale mot Austrått som vi også har vunnet og tapt mot. Austrått er et godt lag som det alltid er like gøy å spille mot. Vi fortsatte å spille slik som vi hadde gjort hele turneringen; solid og uslåelig. Vi vant kampen 25-23 og 25-18. Før kampen fortalte vår libero, Susanna, at hun hadde drømt at vi kom til å vinne og da måtte vi jo bare vinne!

Etter at vi hadde vunnet semifinalen. Fotograf: Andrine Faleide

Finalen skulle vi spille mot koll. Før vi hadde spilt, hadde plasseringen av 1.divisjonen allerede blitt avgjort. Vi ville få en andre plass, Koll førsteplass og Austrått på tredjeplass. Uansett var målet vårt å vinne den siste ranking-turneringen.  Vi startet med litt ustabilt spill, men etter et par poeng kom vi inn i kampen og spilte veldig godt forsvar. Første settet vant vi 25-16. Neste sett var jevnere, men vi fortsatte å spille vårt spill og vant 25-20. Vi hadde nådd målet vårt: Nemlig å vinne den siste ranking-turneringen!

Premieutdeling etter finalen. Fotograf: Andrine Faleide

Gjennom hele turneringen spilte vi knallbra og laget var på sitt beste! Vi hevet nivået vårt både som individer og som et lag! Selv om vi ikke fikk gullmedaljen i serien, er vi godt fornøyde med andreplass og synes det var en bra avslutning på noen av oss sin siste sesong med TVN. For de andre; som har et par år igjen, er målet selvfølgelig å vinne framtidige serier!

Helgens lag. Fotograf: Andrine Faleide

Det var dumt at vi ikke vant serien, etter å ha slått de som vant, men vi ville ikke ha endret på noe som vi har gjort gjennom sesongen. Vi vant pulja vår i seriespillet, kom på tredjeplass på den første rankingturneringen, deretter dro vi til Nederland der vi fikk prøve oss mot de beste unge i nederland og vi vant til slutt en rankingturnering. En utrolig bra sesong og jeg er stolt av å ha vært kaptein for disse jentene!

- Margrethe

 

Publisert: 16.mar.2012 @ 12:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits