Vest cup 2012

I helga spilte vi Vest cup i Stavanger, som er en stor turnering for mange. Mange lag kommer for å få teste laget før sesongen begynner skikkelig. Vest cup har mange forskjellige grupper, alt fra aldersbestemt til elite. I år hadde toppvolley med to jente lag, og to gutte lag; et lag i 1.divisjon, og et i eliten. 

Laget stilte i hallen halv 9 lørdags morgen, klare og spente til kamp. Første kamp var mot Øksil, som var et spennende oppgjør, ettersom en del av toppvolley spillerne har spilt på øksil som sin hjemklubb. Det ble en spennende kamp, som varte i hele to timer. Øksil startet med å vinne de to første setta, noe som la et stort press på oss. Vi måtte vinne de tre neste! Etter hard innsats kom vi i mål, med seieren på vår side. Kampen endte 3-2.

Et par timer etterpå, spilte vi ny kampt mot KSK(Kristiansand Sandvolleyball Klubb). Vi var ganske slitne etter en tøff kamp mot Øksil, noe som merktes på banen. Likevel klarte vi å ta med oss en andre seier hjem. Stilligen endte 3-1.

På søndagen stilte vi til samme tid, klare for å gi UiS en tøff kamp. Kampoppsettet var slikt, at uansett om vi vant eller tapte denne kampen, møtte vi UiS til finale senere på dagen. På UiS spiller en del tidligere toppvolley-elever, kjekt å se de igjen, og de gav oss god motstand. Denne kampen gikk til UiS sin favør, stillingen endte 1-3. 

Senere på dagen, sto vi klare til finale med gullsmak på tunga! Laget var spent på om vi klarte å knekke koden for å slå UiS denne gangen. Innsatsen var på topp hos TVN-jentene, og det så ut som om vi hadde bestemt oss for at denne kampen skulle vi ta. Det var en herlig stemning på banen, hvor alle hentet frem vinnerinstinktet sitt. Etter mange lange ballvekslinger, vant vi kampen 3-1. 

Helga gikk over alle forventnger, men vi ble enig om at vi ikke skulle legge oss bakpå med en seier Vest cup, og dro tilbake til Sand med mange nye mål og ideer til hva vi må trene mer på.

Publisert: 20.09.2012 @ 21:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits