Kategori: Blogg

2013 er i gang!

Første hjemmekamp ble holdt forrige lørdag mot Grong, og vi gikk av med seieren(3-0). Alle på benken fikk spilletid og vi var spesielt fornøyd med første og andre sett. Vi så at vi har ikke falt så langt tilbake etter juleferien, men at vi ennå har mye å jobbe med. Neste kamp er mot KSK førstkommende lørdag. Da vil spillerne være en blanding av de "vanlige" og jentene som skal spille turnering i USA i vinterferien. Dette blir en spennende kamp! I tillegg er Margrethe hjemme i Norge i ferien, og har de siste dagene vært med på treninger og fortalt om livet sitt i USA.

Publisert: 10.01.2013 @ 14:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

En travel høst...

Det har vert en lang og travel høst med lite blogging, mange kamper, turer og ikke minst mye skolearbeid. Etter å ha vunnet 4 av 4 kamper i første divisjon føler vi at det er på tide med en velfortjent juleferie. Noen av oss har også vunnet sølv med landslaget på Nevza som ble holdt i Kristiansand i år.  Vi var også med å spilte første div ranking turnering i Askim som ikke endte så altfor bra, med syke og skadede spillere hjemme på Sand. Laget har bestått av både første, andre og tredje klassinger med Lise Berit som kaptein. 2 og noen i 3 klasse var også i Polen i høstferien, mens 1 klasse nettopp var i Serbia på tur. Altså, en travel høst. Noen har allerede reist hjem begynt på ferien sin, mens resten har siste trening i morgen.

 

For å følge oppdateringer fra ToppVolley og jentene  følg gjerne med på www.toppvolley.no 

 

Siste innlegg om julebord og juleturneringen:

http://toppvolley.no/index.php/informasjon/elever/nyheter/162-hostsemesteret-2012-mot-slutten-hostsemesteret-2012-mot-slutten

 

Ønsker alle en god jul og et godt nyttår!

 
Publisert: 19.12.2012 @ 22:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Referat fra Margrethe Skjelbred, tidligere elev på TVN og kaptein i fjor!

 

(Bildet er fra i fjor på TVN der hun gjorde en kjempejobb som kaptein for Jenter gruppe 1)

Jeg studerer da på George Washington University, som ligger midt i DC! Det er veldig nytt og spennende å bo i en storby, og det er veldig annerledes fra å bo på lille sand. I USA, som alle kanskje vet, er alt mye større! Det å gå fra å ha alt ett minutt unna seg, til å måtte ha 20 min å gå til treningshallen var i seg selv en stor forandring. Akkuratt når er sesongen vår begynt, så treninger og skole går i ett slik som på TVN. Vi trener om morgenen hver dag i ca 3-4 timer. I tillegg har vi spilt turneringer hver helg. Vi har spilt mot ganske mange gode lag, så vi har ikke vunnet så mye, men vi har fått mange erfaringer. Jeg tror det bare gjør oss klar for når vi begynner å spille kamper mot lagene som er i puljen vår. Det er utrulig lærerikt å spille med amerikanere og de krever mye mer av deg. Det er fortsatt utrulig gøy å spille, men merker at det er mye mer seriøst. På laget vårt er veldig mange skadet, så pga mangel på midter, ble jeg flyttet tilbake til min gamle posisjon. Dette betyr at jeg spiller hver kamp. Jeg trives utrolig mye her på GW og gleder meg til å være her de kommende årene. Jeg anbefaler et eller flere år i USA for alle som ønsker å utvikle seg innen volleyball! smileNoen kjekke linker om skolen og Margrethe:

 

http://margretheiusa.blogspot.no/

http://www.gwsports.com/sports/w-volley/gewa-w-volley-body.html

http://www.gwsports.com/sports/w-volley/mtt/skjelbred_margarethe00.html

 

Publisert: 21.09.2012 @ 20:58 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Vest cup 2012

I helga spilte vi Vest cup i Stavanger, som er en stor turnering for mange. Mange lag kommer for å få teste laget før sesongen begynner skikkelig. Vest cup har mange forskjellige grupper, alt fra aldersbestemt til elite. I år hadde toppvolley med to jente lag, og to gutte lag; et lag i 1.divisjon, og et i eliten. 

Laget stilte i hallen halv 9 lørdags morgen, klare og spente til kamp. Første kamp var mot Øksil, som var et spennende oppgjør, ettersom en del av toppvolley spillerne har spilt på øksil som sin hjemklubb. Det ble en spennende kamp, som varte i hele to timer. Øksil startet med å vinne de to første setta, noe som la et stort press på oss. Vi måtte vinne de tre neste! Etter hard innsats kom vi i mål, med seieren på vår side. Kampen endte 3-2.

Et par timer etterpå, spilte vi ny kampt mot KSK(Kristiansand Sandvolleyball Klubb). Vi var ganske slitne etter en tøff kamp mot Øksil, noe som merktes på banen. Likevel klarte vi å ta med oss en andre seier hjem. Stilligen endte 3-1.

På søndagen stilte vi til samme tid, klare for å gi UiS en tøff kamp. Kampoppsettet var slikt, at uansett om vi vant eller tapte denne kampen, møtte vi UiS til finale senere på dagen. På UiS spiller en del tidligere toppvolley-elever, kjekt å se de igjen, og de gav oss god motstand. Denne kampen gikk til UiS sin favør, stillingen endte 1-3. 

Senere på dagen, sto vi klare til finale med gullsmak på tunga! Laget var spent på om vi klarte å knekke koden for å slå UiS denne gangen. Innsatsen var på topp hos TVN-jentene, og det så ut som om vi hadde bestemt oss for at denne kampen skulle vi ta. Det var en herlig stemning på banen, hvor alle hentet frem vinnerinstinktet sitt. Etter mange lange ballvekslinger, vant vi kampen 3-1. 

Helga gikk over alle forventnger, men vi ble enig om at vi ikke skulle legge oss bakpå med en seier Vest cup, og dro tilbake til Sand med mange nye mål og ideer til hva vi må trene mer på.

Publisert: 20.09.2012 @ 21:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kampoppsett VestcupPublisert: 12.09.2012 @ 12:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

To treningskampar og to seierar!

I helga satt vi inne i garderoben med eit heilt nytt lag, og fekk vite det vi skulle fokusere på i kampane mot UIS og Austrått. Dei fleste var litt spent på korleis Magnus (trenaren) ville sette opp laget, og kor godt det nye laget ville spele saman. Vi var vel alle ein smule trøtt sjølv om vi hadde oppmøte halv tolv. Nokon hadde tatt båten 07:30 frå "fagre" Sand og inn til store Stavanger, og andre hadde sove litt lite. Men uansett så var det kjekt å møte opp til kamp, der dei fleste smilte og gleda seg.

Etter det eg huske, så var det Lise (legger), Synnøve (midt framme), Randi (midt bak), Heidi (kant), Bennedicte (kant) og Henriettte(diagonal) som starta, men det var forandringar etter kvart sett, gjennom begge kampane. Dette gjorde att dei fleste håpar eg, fekk føle att dei fekk vere med på spelet og "kjenne" på ballen. Av og til når det blir lite bytting er det ein tedens at det blir ein litt negativ kjensle både for dei som sitter på benken og er på bana, men denne gongen var det mykje bytting. Dei som var heilt nye på laget fekk spele sett, eller gå inn som forsvarspesialist, og dei litt meir rutinerte fekk også spele ein del.

Dei som var med:

3stv:

Silje: kantAmalie: dia Heidi: midt, kant og diaSynnøve: midtRakel: kantLise Berit: leggerRandi: midt

2stv:

Henriette: diaCharlotte: dia og forsvarMartine: leggerBenedicte: KantCecilie: libero

1stv:

Susann: kant

Gleder meg til helga, for då er det vestcup og vi får nye sjangsar. 

PS: I år stille vi i elite med eitt lag, og 1.div med det andre.

RMH =)

Publisert: 10.09.2012 @ 19:33 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nytt år, nye muligheter!

Etter en lang og god sommer er vi tilbake på ToppVolley for et nytt fantastisk skoleår!  Noen har spilt beach NM og VM, mens andre har jobbet og slappet av. Noen av jentene som gikk i 3 klasse i fjor har flyttet til USA og studerer nå der. Har snakket med noen av jentene og det virker som de liker seg veldig godt.

 

Her på ToppVolley er vi klare for nye turer, turneringer og ikke minst hjemmekamper her på Sand! Ettersom det bare er to jentegrupper i år så skal det bli mye bytting på gruppene, noe som vil føre til konkurranse blant spilleren om å få beholde plassen på laget å muligheten til å spille i første divisjon. De to første ukene har gått til mye basisstyrke og basic volleyballteknikk i tillegg til testing. Vi har og fått vite at vå får nye drakter, noe som vi ser frem til.

 

Det første som skjer er:

9 september: Treningskamp mot UIS og Austrått i Austråtthallen

14-16 september: VESTCUP i Storhallen i Stavanger. Her stiller vi med 2 lag (elite+1 div)

29 september: FØRSTE HJEMMEKAMP mot Blindheim!

Har lagt ut en oversikt over alle hjemme og bortekampene under "kamper"


Benedicte Maaseide i blokk under VM u19 på Kypros. 

- Heidi

Publisert: 04.09.2012 @ 20:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Resultat ranking førde

Ååh! For en glede! Endelig kan vi virkelig si oss fornøyde med samtlige kamper vi spilte forrige helg! Forrige helg var vi nemlig i Førde å spilte årets siste rankingturnering for 1.divisjon i Norge. Før turneringen lå vi delt 3.plass med OSI og for å få en pallplassering i 1.divisjonen var i nødt til å spille vårt beste denne helgen.


Fotograf: Andrine Faleide

Vi startet med å vinne alle kampene i puljen vår mot Ålesund, BSI 2 og Tambar. I alle disse kampene hadde vi kontroll, bortsett fra ett sett mot BSI 2, der vi falt litt bakpå.

Kamp mot Ålesund. Fototgraf: Andrine Faleide

Da var det på tide med kvartfinale mot OSI. Vi var ganske nervøse fordi OSI har vi både vunnet mot og tapt mot, så det kom til å bli en spennende kamp! Første sett spilte vi knallbra og vant 25-21. Neste sett kom vi aldri skikkelig i gang, men da vi lå under 20-14, var det noe som skjedde. Hele laget hevet seg flere hakk; serven var på plass, angrepet satt og alle ballene kom opp i forsvar. Vi endte opp med å vinne 25-20!

På søndag var det duket for semifinale mot Austrått som vi også har vunnet og tapt mot. Austrått er et godt lag som det alltid er like gøy å spille mot. Vi fortsatte å spille slik som vi hadde gjort hele turneringen; solid og uslåelig. Vi vant kampen 25-23 og 25-18. Før kampen fortalte vår libero, Susanna, at hun hadde drømt at vi kom til å vinne og da måtte vi jo bare vinne!

Etter at vi hadde vunnet semifinalen. Fotograf: Andrine Faleide

Finalen skulle vi spille mot koll. Før vi hadde spilt, hadde plasseringen av 1.divisjonen allerede blitt avgjort. Vi ville få en andre plass, Koll førsteplass og Austrått på tredjeplass. Uansett var målet vårt å vinne den siste ranking-turneringen.  Vi startet med litt ustabilt spill, men etter et par poeng kom vi inn i kampen og spilte veldig godt forsvar. Første settet vant vi 25-16. Neste sett var jevnere, men vi fortsatte å spille vårt spill og vant 25-20. Vi hadde nådd målet vårt: Nemlig å vinne den siste ranking-turneringen!

Premieutdeling etter finalen. Fotograf: Andrine Faleide

Gjennom hele turneringen spilte vi knallbra og laget var på sitt beste! Vi hevet nivået vårt både som individer og som et lag! Selv om vi ikke fikk gullmedaljen i serien, er vi godt fornøyde med andreplass og synes det var en bra avslutning på noen av oss sin siste sesong med TVN. For de andre; som har et par år igjen, er målet selvfølgelig å vinne framtidige serier!

Helgens lag. Fotograf: Andrine Faleide

Det var dumt at vi ikke vant serien, etter å ha slått de som vant, men vi ville ikke ha endret på noe som vi har gjort gjennom sesongen. Vi vant pulja vår i seriespillet, kom på tredjeplass på den første rankingturneringen, deretter dro vi til Nederland der vi fikk prøve oss mot de beste unge i nederland og vi vant til slutt en rankingturnering. En utrolig bra sesong og jeg er stolt av å ha vært kaptein for disse jentene!

- Margrethe

 

Publisert: 16.03.2012 @ 12:26 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Siste rankingturnering

Forrige helg var vi i Ålesund å spilte kamper mot Ålesund og Blindheim. Vi endte opp med en seier og et tap. Vi klarte å sikre oss poeng som gjorde at vi vant vår pulje i 1. divisjonen! Det er vi veldig fornøyd med og har nå nådd et av målene våre for sesongen. 

Denne helgen skal vi til Førde for å spille vår siste rankingturnering for sesongen. Det blir en avgjørende turnering for hvordan plassering vi får. Det blir gøy å spille, men også litt trist, siden dette er de siste kampene noen av oss skal spille for TVN. Uansett er vi høyt motiverte og klar for å ha det gøy!

Ønsk oss lykke til!

Publisert: 02.03.2012 @ 09:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Dobbelseier i Oslo

I helga var vi i Oslo og spilte to seriekamper. Vi bodde på Haraldsheimen som vanlig<3 Kampen på lørsdag var mot OSI. Vi tapte første sett, men var ikke bekymret. Spillet startet rolig og bygget seg oppover. Stillingen endte 3-1 til oss! Første gang vi har kapret seieren med bare 4 sett mot dette laget! En veldig morsom kamp! Søndagen spilte vi mot Lier. Vi var veldig overlegne og settene ble 25-16, 14 og 9 til oss! Veldig bra samspill og velidig bra serving. 

Så vi tok med oss 6 poeng i helga og er veldig fornøyd med det! Magnus var byttet ut med Bonolo, noe som funket veldig bra. Magnus og mange av TVN-jentene er atm i Chicago, USA.  Bonolo hadde sin siste dag på jobben i går og gikk fornøyd av med mamma permisjon! Lykke til fra oss til deg Bonolo!


Henriette, Alicia, Lise og Randi var ikke med (USA og ferie) og laget ble erstattet med Ine, Ingrid, Eirin og Elisabeth.

BRA JOBB JENTER!

Nora

Publisert: 20.02.2012 @ 14:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nederland

Som kanskje noen av dere ikke vet var vi i Nederland for noen uker siden. Vi dro ned onsdag 1.feb og kom tilbake mandag 6.feb. Dagene våre ble fylt opp av volleyball. Treninger på morgningene og kamper på kveldene. Laget vi møtte var det samme hver dag og vi spilte tilsammen fire kamper. 

Laget vi spilte mot heter Talent team Holland. Det er altså et talentlag, som består av spillere fra forskjellige klubber fra over hele Nederland. Man kan kalle det Nederlands Toppvolley, men det var juniorlandslagsbasen deres; så alle som går på den skolen spiller på landslaget til Nederland. Jentene er fra 14-19 år gamle, så noen går på ungdomsskole, mens andre går på videregående. De bor, spiser og trener på et treningssenter som heter Papendal. Papendal kan samenliknes med Norges Olympiatoppen, bare at det er mye større og fasilitetene er bedre. I tillegg til volleyballlaget, er det flere jenter og gutter som driver med andre sporter som bor der. De fleste av jentene er godt over 185 cm, er gode tekniske og er fysiske.

Tilsammen spilte vi ca 16 sett. Vi tapte alle kampene, men klarte og holde alle settene gjevne (minus siste kamp) Stillingene ble: 3-1, 5-2, 3-1 og tilslutt 3-0. Den siste kampen var offisiell. Det var stort publikum, underholdning og TV-sendig. Denne kampen var den dårligste fra vår side. Nederland satte på sine sterkeste spillere og i første sett ble vi knust 25-9. Det tok seg opp i de to siste settene, men dette ble fremdeles den dårligste kampen fra vår side. Etter kampen ble det bilder og autografskriving.

Lørdagen var vi i byen med de nederlandske jentene. Vi delte oss inn i tre grupper og jentene viste oss rundt. Trenerne ga oss også en oppgave; Det var om å gjøre å få det kuleste bildet. Jentene var veldig hyggelige og morsomme! 

Denne turen til Nederland var utrolig lærerrik. Vi fikk spilt mot et lag som holder et høyt nivå og kjent på hvordan det er å bli presset hele tiden. Vi fikk møtt skikkelig motstand i blokk og forsvar og vi har fått brynet oss på noen skikkelig vanskelige server. Alt i alt var turen helt perfekt for oss. Nå vet vi litt av hva som er utenfor Norge og hvordan andre land trener for å bli gode. Vi vil takke for turen, fantastisk volleyball og hyggelig værtskap. Håper vi sees igjen!  

 Her skulle Kristine og Susanna smiske seg til en seier i bildekonkurranssen. De lærte seg å si "Du er den kjekkeste treneren jeg noensinne har sett" på Nerderlandsk. Det samme sa nr 10 og nr 5 til Magnus, vår trener på norsk.Det vinnende bildet


Naaam!

 

Veldig bra tur!

Nora

 

Publisert: 20.02.2012 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

13.jan.2012

Årets første Kamp!

I Forrige helg spilte vi vår første seriekamp i 2012 mot Ålesund VBK.  Vi var ganske spente under møtet i garderoben, men da vi kom ut på banen var all nervøsitet borte. Vi fikk en litt treg start, men etter noen ballvekslinger gikk det oppover.  Gjennom hele kampen var vi gode i blokk og serve.  Vi vant kampen, og det smakte godt med en seier i starten av 2012. Stillingen ble slik:

07/01

Sand

TVN - Ålesund VK

 3-0(25-11, 25-17, 25- 17)

 Her er noen bilder fra kampen, og innlegget fortsetter under bildene. 


Neste kamp er allerede i morgen (fredag).  Det er faktisk sesongens SISTE hjemmekamp, og 3.klasse-jentenes siste hjemmekamp. Så det er en stor «begivenhet».  Vi skal spille mot Austrått. Ikke nok med det, vi har også en kamp mot Lier på lørdag, så det blir stor aktivitet i Suldalshallen i helga.   Det blir noen krevende dager, som forhåpentligvis ender med to seiere på hjemmebane.

Så hvis du er i nærheten av Sand/ Suldalshallen, så oppfordrer jeg deg til å stikke en tur innom. Det blir bra volleyball, god musikk og godsaker i kiosken.  Velkommen!

-          - Eirin :)

Publisert: 13.01.2012 @ 12:17 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Takk for meg!

Hei alle sammen, gamle og nye TVN elever!

Vil med dette få takke alle for masse hyggelige hilsener, blomster, fotobok, smykke og øreringer, overekt av Hazel!

Setter stor pris på all oppmerksomhet som både Clyde og jeg har fått i annledning vår avskjed på "Volleyball Hjemmet"!

Ønsker dere alle en GOD JUL og et godt NYTT ÅR! Lykke til videre alle sammen! Glad i dere alle!

Takk for denne gang! Hilsen Olaug og Clyde

Publisert: 19.12.2011 @ 13:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Videoblogg fra TVN-jentene

Publisert: 17.11.2011 @ 11:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Serieoppsett for sesongen 2012/2013
Publisert: 03.11.2011 @ 11:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

om toppvolley norge

http://toppvolley.no/

http://toppvolley.no/index.php/informasjon/elever/skole

Publisert: 03.11.2011 @ 11:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

linker

kommer

Publisert: 03.11.2011 @ 11:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Presentasjon av spillerneNora Buvarp Lavik
Posisjon: 
Klubb:  
Maks rekkevidde
Landskamper:
Klasse:  
Høyde: 
 


Kristine H.S Hjembo
Posisjon:
Opplegger
Klubb:  Hana
Landskamper: 4 innendørs, 8 beachvolleyball
Maks rekkevidde: 284 cm
Klasse: 3STV

Alicia Våga Wennberg
Posisjon:
kant/diagonal
Klubb:  KFUM Stavanger
Landskamper: 10 juniorlandskamper og 12 sandvolleylandskamper
Maks rekkevidde: 289 cm
Høyde: 175 cm
Klasse: 3STVHeidi Brunstad
Posisjon: 
Kant / dia / midt
Klubb:  KFUM Stavanger
Landskamper: 13 juniorlandskamper
Høyde: 182 cm
Maks Rekkevidde: 293 cm
Klasse: 2STV Elise Ervum
Posisjon: 
kant/opplegger
Klubb: Skjetten SK
Høyde: 165 cm
Maks rekkevidde: 258 cm
Klasse: 3STV

 

 

Eirin Rykkje Dieseth (Bilde kommer)
Klasse: 3STV
posisjon: Midtspiller
Klubb: Skjetten
Landskamper: 0
Høyde: 181,5
Maks rekkevidde: 301 

Kristine Kolnes Morsund

Klasse: 3STV 
Posisjon:
Libero/forsvarsspesialist
Klubb:  KFUM STavanger
Maks rekkevidde: 
Høyde: 160 cmElisabeth Stokkenes

Posisjon: 
Klubb:  

Maks rekkevidde: 
Klasse:  
Høyde: Rakel Engelien
Posisjon: 
Klubb:  

Maks rekkevidde: 
Landskamper:
Klasse:  
Høyde: 
Susanna Marie Salanto
Posisjon: 
Klubb:  

Maks rekkevidde: 
Landskamper:
Klasse:  
Høyde: 

Margrethe Skjelbred
Posisjon:
Kant
Klubb:  Bodø Volley
Landskamper: 4 juniorlandskamper, 2 seniorlandskamper og 12 sandvolleylandskamper
Høyde: 178 cm
Maks Rekkevidde: 298
Klasse: 3STV Emilie Sandve Aase
Posisjon: 
Klubb:  

Maks rekkevidde: 
Klasse:  
Høyde: 
Hanne Hovsbakken

Posisjon: 
Klubb:  

Maks rekkevidde: 
Klasse:  
Høyde: 
 

Publisert: 03.11.2011 @ 11:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

TVN-jentene i Polen

Da de fleste hadde høstferie og fridager i vente, satte vi kursen mot Polen for en ukes treningsleir. Det har seg slik at skolearbeid ikke skal gå tapt, derfor bruker vi våre feriedager til å reise. Her spilte vi kamper mot polske jentelag, spiste polsk mat, shoppet og så tidenes storkamp i ordentlig polsk volleyballiga. 

Opplegget denne gangen i forhold til tidligere turer, var litt anderledes. Med tanke på shopping i hele 4 timer i Krakow, ble dette en "treningsøkt" i seg selv.

Kampene gikk for så vidt greit, vi vant jo begge to. Til tross for at vi spille mot jenter som gikk på ungdomsskolen. Som et lag hadde vi håpet på bedre motstand, hvor vi virkelig måtte kjempe om poengene. Ikke at vi skulle bli slaktet (som vi liker å forklare det), men det å kunne tape og virkelig vite at man faktisk gjorde en god jobb. 

Alt i alt var det bra tur med litt erfaring i lommene på veien videre. Etter mange av jentene har vært på samling i helga, er vi klare for rankingturnering i Oslo på lørdag og søndag.

-- Elise Ervum

Publisert: 27.10.2011 @ 21:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kamp mot KFUM Stavanger og Austrått

På fredag var det klart for kamp mot KFUM Stavanger. Et lag som vart rart å spille mot i og med at mange fra vårt lag spiller for KFUM. Etter at KFUM rykket opp i 1.divisjon ble vi jentene fra Stavanger nødt å velge hvilket 1.divisjonslag vi skulle spille for. Ettersom vi trener på TVN hver dag valgte samtlige å spille for TVN. 

Første settet var jevnt hele tiden før vi tok innpå på slutten, slik at settet endte 25-21. Andre settet følte vi at vi hadde kontroll hele settet men strevde med å få til de enkleste tingene. Men vant settet 25-21. Tredje settet hadde vi også god kontroll, selv om ikke ting var på det beste. Settet endte med 25-21. Vi var veldig fornøyd med en 3-0 seier, men syns det var en litt rar kamp som vi følte vi ikke kom helt inn i. Vi var ikke gira nok til å jobbe på de vanskelige ballene, så det endte med mangen baller som gikk i bakken som vi egentlig burde ha tatt. 
 

Lørdagen brukte de fleste av jentene til å se Randaberg-Nyborg kampen og å slappe av for å gjøre seg klar til en tøff kamp mot Austrått på søndag. Noen uker tidligere spilte vi finale mot Austrått i Vestcup, noe som ikke gikk vår vei. Så vi var klar for revansje... 

 

Første settet kom vi ikke helt inn å tapte 25-23. Andre sett var vi mer gira og vant settet 25-20. Tredje settet ble litt mer spennende, men vi kjempet oss i land til  26-24 seier. Fjerde settet var vi bevisste på å vinne sånn at vi slapp et femte sett. Dette viste vi med å vinne 25-20, noe som vi var veldig førnøyd med. Kampen var kjekk og spennende med god blokking, lange og spennede ballvekslinger og kjemping på hver eneste ball. 

 

 

 

Føltes veldig bra å ta høstferie etter 3 av 3 seire og nr 1 på tabellen! 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XOQ6q_LUhCc­

 

 

- Heidi

Publisert: 15.10.2011 @ 15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Årets første hjemmekamp

Denne helga har vært travel. Vi har hatt åpning av den nye sandhallen, noe som gikk veldig bra. Vi åpnet helgen med å spille kamp på fredag mot OSI. Siden vi hadde laget plakater, kom det ganske mange folk og vi fikk solgt en del i kiosken.I første settet klarte vi ikke å komme helt i gang. OSI spilte bra, men hos oss var det flere ting som ikke stemte og vi tapte 25-21. Vi var klar på revansj i andresett og etter super serving fra Kristine Hjembo; vant vi settet 25-13. Tredje settet klarte vi å holde presset på serve oppe og vi tok også dette settet 25-18.Fjerde settet var vi veldig ivrige på å ta, men etter spennende spill og lange ballvekslinger ble det til at OSI tok settet stillingen 25-23. Det ble dermed 2-2 og et avgjørende siste sett måtte til. Dette settet var spennende, men vi på TVN følte vi hadde full kontroll. Etter å vært under dem med 5 poeng, tok vi ledelsen og seieren med stillingen 15-10.Det var utrolig deilig å slå OSI, i forrige sesong hadde vi en seier og et tap mot dette laget. Denne sesongen er vi gira på to seire!!

På lørdag var det fult kjør. Vi startet dagen med åpningen av sandhallen klokken 3. Det var en kjempe flott åpning med mange fine taler fra ordføreren i fylket, ordføreren i kommunen og andre personer som hadde mye å si for at hallen ble til. Vi fikk sett på to av Norges beste lag i foot-volley i sanden. I tilegg var det en åpningskamp mellom to nåværende elever; Eivind Andersen og Einar Torjusen mot Morten Kvamsdal og Anders Strømsvåg, som gikk på TVN for tre år siden. Senere på dagen var det guttekamp og vi jenter heide som bare det.

Vi er fornøyde med å vinne årets første seriekamp på hjemmebane!!

- Margrethe og Nora

Publisert: 09.10.2011 @ 21:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

treningskamp mot juniorlandslaget

Mandags kveld var det duket for treningskamp i Suldalshallen. Perfekt trening for oss som har kamp i morgen klokka 20 (KOM Å SE) og nevza-jentene som har landskamper å vinne i helga (?). Anyway. Rammen rundt kampen var kjempebra, vi spilte på storbane og stort sett hele toppvolley satt på tribunen med vuvuzelaer og det hele. Etter sist ukes tap mot det samme laget var vi veldig klar for revansj. Og det fikk de. Kan ikke si så mye annet enn at jeg er stolt av dere jenter! Siden VestCup har vi hatt en enorm forbedring kampmessig. Vi var ekstremt gode i spesielt blokk - det andre laget fikk nesten ikke til å lage poeng. Åhh, det var så utrolig gøy. Vi spilte kjempebra. Resultatet ble 3-0 til oss (28-26, 25-19, 15-10). Gleder meg utrolig mye til å spille med dere framover, jenter. Allerede i morgen er årets første oppgjør mot OSI. Uten å ha fått bekreftet noe tror jeg at jeg kan si for alle at VI GLEDER OSS!

  Har dessverre ikke bilde fra helga, men her er en del av jentene som er med.

Senere i kveld skal vi ha photoshoot og da blir det nytt design, bilder på bloggen og muligens spillerprofiler. Vent og se.

 

- Alicia

 

Publisert: 22.09.2011 @ 11:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Plakat laging

Neste fredag har vi vår første seriekamp, som også er vår første hjemmekamp mot Oslolaget OSI.  I fjor testet vi ut å lage plakater og henge dem opp rundt omkring på Sand før en hjemmekamp, for best mulig oppmøte. Det ble kjempe bra, så vi tenkte vi skulle fortsette med det i år. Det var kjempekoselig å sitte å tegne og være kreative :)
Slik ble noen av resultatene:

- Nora og Margrethe

Publisert: 19.09.2011 @ 18:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

VestCup

I helga har vi spilt årest første turnering, VestCup! Gøy med turnering så tidlig i sesongen, elsker VestCup!! Hele TVN tok den tidlige båten på fredag, så ingen treninger den dagen. Vi jentene på gruppe 1 dro på Egon å spiste. God mat og koselig med litt teambuildning før kampstart dagen etter!

Lørdagen spilte vi tre puljekamper. Vi vant alle 2-0 og en på walkover (fem lag i pulja). Vi møtte KFUM Stavanger, Randaberg og Hana. Syns samspillet kom seg for hver kamp! Vi hadde forresten felleslunsh med mat fra Olaug, ute forran hallen. Kjempe kos! Ettersom vi var ferdig med kampene ca 4, hadde vi resten av dagen fri. Ingrid, Margrethe og jeg tok turen til IKEA og ICA Maxi, for å hamstre litt mat til internatlivet, hehe!

Susanna og Kristine ete lunch


Glutenfrie oreokjeks<3

Søndagen sto semifinale mot Straen for tur. Kampen gikk endte 2-0 til oss og jeg syns vi spilte bra og som et lag! I finalen møtte vi Austrått. Første sett var spillet greit. Vi tok oss opp mot slutten og settet og stillingen endte 25-20 til Austrått. Andre sett fikk en forfærdelig start. Først ledet vi 2-0, så servet Austrått til 11-2. Vi klarte ikke helt mottak eller angrep. Mye pling, men når gode mottak kom gikk angrepene i blokka til Austrått. Settet endte rundt 25-15 til Austrått og vi måtte se oss slått.

<3

Alt i alt syns jeg vi hadde en bra turnering. Vi er et nytt lag i år med noen nye spillere og noen gamle. Så VestCup var en bra start på en forhåpentligvis bra og ny sesong!

 

Nora(:

 

Publisert: 13.09.2011 @ 18:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Endelig tilbake!!

Ja, da var sommerferien over og vi jenter på TVN er "back in Business!" Nå er plutselig vi som i fjor var andreklassinger, blitt tredjeklassinger, altså eldst på skolen. Det føles rart å ikke se de gamle lagspillerne, men også ganske bra for nå er det vår tur å vise hva vi kan klare! 

Vi har allerede lagt oss i hardkjør mot sesongstarten. Vi går nå inn i den tredjeuken og vi har allerede kjørt tester og mange balløkter! Vi har på følelsen at dette året kommer til å bli utrolig bra og vi er skikkelig gira på å komme i gang med en ny sesong! Vi håper du som leser kommer til å følge bloggen gjennom sesongen og kanskje heier på oss hvis du ser oss spille!!

Bildet er fra fjorårets siste rankingturnering i Oslo; seier og andreplass i 1.divisjonen!

- Margrethe

 

Publisert: 07.09.2011 @ 11:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

All good things come to an end

 Idag er det 1.juni, snart 2.juni. 

De fleste av oss er ferdig med det som er av skriftlig eksamen, muntlig står igjen for oss tredje klassinger. Det går gradvis opp for meg at det er mindre enn én måned til jeg slutter her. Avslutningsfesten i går ble brukt til å felle litervis med tårer, og jeg tror jeg fremdeles har en del mer på lager...
Jeg tror jeg snakker for alle oss tredjeklassinger, og Andrine(som har funnet veien tilbake til dans igjen), at det har vært 3(2) fantastiske år her på Toppvolley. Dette siste året har betydd spesielt mye, hvertfall for meg. Ikke bare har vi endelig hevt oss ved sportslige prestasjoner som et lag, vi har også blitt en ganske sammenspleisa venninnegjeng. Mange av oss kommer til å være venner for livet. 

Jeg kommer til å savne å se de trøtte trynene deres på morgentreningen 07:30. Jeg kommer til å savne brølingen når vi slenger baller i bakken. Jeg kommer til å savne å kunne le med og ikke minst av dere, og når dere ler av meg! Jeg kommer til å savne å være DJ-en deres på trening.
Jeg kommer virkelig til å savne å rope 2-3 TVN... 

Hver og en har satt sitt preg på hverdagen min her på Toppvolley, og alle kan kunsten å få meg til å smile selv om jeg har en jævlig dag.

Til dere som fortsetter neste år: Dere er utrolig heldige. Ta godt vare på den tiden dere har igjen. Plutselig er det over og du får det aldri tilbake. 

 "Jentane mine!" Tusen takk for ett fantastisk år med fantastiske minner! Utrolig glad i dåkk <3(foto: Haruya Indo)

- HzL

Publisert: 01.06.2011 @ 23:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Big Fish Little Fish

I går tok vi GULL! På sesongens siste rankingturnering som fant sted i Bjørholdthallen i Oslo. ToppVolley Norge fikk sitt beste jentelag og sitt beste guttelag i finalen, og begge tok gullet. Veldig deilig følelse, noe vi har jobbt for i hele år. !!!!!!!!! deilig.com

I helga lærte jeg jentene på laget en fin liten dans/sang. Det ble alldans på oss! Her er den på tape jenter, så pugg teksten! Haha... :P

 

Forresten tok vi sølv i serien!

 

NorHA.

Publisert: 21.03.2011 @ 10:57 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Video: TVN i Serbia

Heihei! Mens vi ventar på at det skal bli vår tur til å reise til Polen har eg snekra sammen ein bitteliten video frå når vi var i Serbia i høst :)

- Driiine :))

Publisert: 07.03.2011 @ 23:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Enda en seier til TVN!

På søndag spilte vi bortekamp mot Austrått! Vi kjempet oss gjennom kampen og stillingen ble 3-1 til oss! Settene ble slik: 24-26, 25-22, 28-26, 25-18.  Det var helt herlig å vinne den siste kampen i serien, og med det er vi vinnere av vår avdeling i 1-divisjonen!Kampen mot Austrått var kjempe spennende! Det var lange, nervepirrende ballvekslinger og de fleste spillerne våre hadde i løpet av kampen vært nede på gulvet. Tredjeklassingen, som hadde sin siste seriekamp for TVN, storspilte! I troppen hadde vi også en ny spiller. Randi fra førsteklasse fikk prøve seg som midt, og jeg må si at hun hadde gjorde en kjempe bra jobb og presterte meget bra!

Og med det var serien over! Nå gjenstår bare sesongens siste rankingturnering som skal være i mars. Snart kommer vinterferien som blir en reise til Polen for de fleste TVN-elever. Noen av jentene fra andre klasse tar turen til Chicago, det gleder vi oss til!

- Margrethe

Publisert: 28.02.2011 @ 21:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Siste seriekamp

Kjenner dei små, spente sommarfuglane i magen som gler seg til kamp no! Det skal bli så gøy å komme seg inn på bana igjen! Sist eg spelte med jentene trur eg var forrige heimekamp, og det begynner å bli ein stund sida no. I tillegg er det jo siste seriekampen denne sesongen, og det gjer jo at det er endå fleire nervar ute og går. Hittil har vi berre tapt ein einaste seriekamp, og vi burde jo klare å avslutte med ein seier. Uansett korleis denne kampen går har vi allereie vunne pulja vår, så det er jo ganske greit!

Men no må eg pakke tinga mine og springe bort til Randaberghallen for å møte transporten min. Ønsk oss lykke til? :D

- Andrine

Publisert: 27.02.2011 @ 11:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Liden update fra Stavangår :)

Hei og hopp :)

Forrige lørdag spelte me altså kamp mot Gjesdal, og te tross for ufattelig mange skader i laget, klarte me å dra i land ein 3-1 seier. 1 settet va litt ruskete med litt småfeil og sånn, men som regel trenge me ett set for å komma i gang. 2 settet surfa me gjennom poengene og det va god kvalitet på det me gjorde. 3 og 4 settet va litt jevnere, men me hadde stort sett kontroll på resten av kampen.

Me fekk til og med bruk for ein av våre grunnkursjenter: Heidi. Hu spelte ein kjempekamp og syns hu kan vær fornøyd med debuten sin i 1.divisjon.

Itte kampen spredte me oss litt rundt, någen dro tebake te Sand, mens andre blei i Stavanger. Meg, Ingrid og Ingunn va blant de som valgte å bli igjen, og for ein herlige lørdagskveld det blei:

Ingrid lærte å laga mamma sin pizza, någe hu gjennomførte med glans. Itte pizza stelte me i stand film(Letters to Juliet), nachochips med dip, brownies og te slutt blei det milkshake. Herligt :D

Eg må sei både eg, mamma og pappa syns det e kjempe koselig å ha besøk av Tvn jentene mine og de e alltid velkomne!

Denne ugå har me fokus på ny kamp: Austrått. Me vant forrige kamp på hjemmebane 3-1, og nå e me spente på ka som skjer på bortebane. Me e i hvert fall klar for ein tøff kamp, og siden dette blir sesongens(og mange av oss i 3.klasse sin) siste seriekamp med TVN hente me opp alle kreftene våre og spille volleyball som aldri før!

Glede meg!

Hazelnoüs o_O

Publisert: 22.02.2011 @ 23:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Redusert

Hei igjen - nynorsken er tilbake.

Det har seg sånn at laget er inne i ein veldig dårleg periode no for tida. Alicia, Miriam, Nora, Kristine, Andrine og delvis Susanna har pådratt seg skadar som går ut over resten av laget, og som om ikkje det var nok, har Margrethe klart å bli sjuk. Mange skadar og sjukdom gjer at vi ikkje får vist fram det beste i oss verken på trening eller i kamp, og det er jo ganske kjipt. I alle fall når vi jobbar så hardt som vi gjer.

Til tross for skadane skal vi likevel klare å få eit bra lag til helga som forhåpentlegvis skal klare å kjempe seg til ein seier mot Gjesdal på førstkomande lørdag. Kampen skal gå for seg i Gjesdalhallen 19.02 kl 1400. Kom og sjå?

- Driiiiiine

Publisert: 16.02.2011 @ 19:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Laise!

Nu va det kanskje på tide me et innlegg fra den andre Nordlæningen!!

Kanskje du allerede visste dette, eller så har du kanskje vært innom bloggen vårres kver dag førr å få vite korsn plass vi faktisk fikk på rankingturneringa. Så her e det du har venta på! Ja, vi fikk 9ende plassn. Altså samme plassering som sist rankingturnering. Nu trur æ at æ snakka for alle jentan når æ sir at helgas resultat va kanskje ikke akkurat det vi hadde tenkt oss til. Vi hadde alle mange forventninga iog blei litt skuffa. Men som han Magnus sa til oss etter helga; "Målet e å vær på topp til den neste og siste rankingturneringa".

Det æ egentli ville si i dette innlegge va at nu e faktisk æ på vei hjem til Bodø! Sitt på båtn med de andre nordlendingan, eller vi mangla en. Nemlig Ingunn som nu spilla førr Førde og ikke Tromsø :(((. Ho får derfor ikke vær me på årets høydepunkt: NEMLIG NORDNORGESMESTERSKAP! Det e nemlig sm til helga og de fleste tvn'era skal hjem å spill førr hjemmeklubben om en plass med til NM.

Vi blogges, e det ikke det det hete?

- Mæga

Publisert: 09.02.2011 @ 16:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Sammen mot mobbing

Mobbing er noe alle bør ta tak i. Mobbing skjer ikke bare på skolen. Det skjer i fritiden, i jobb og kan også skje på idrettslag.

VG har med sin kampanje klart å åpne øynene til over 60 000 mennesker, ikke minst oss fra Toppvolley.
Det er viktig å behandle hverandre med respekt, både på og utenfor banen. Det man kanskje mener som harmløs erting blir ikke nødvendigvis oppfattet slik!

Mobbing kan få langsiktige konsekvenser for offeret. Det første steget vi må gjøre i kampen mot mobbing er å bry oss, og få med andre:

Bry deg du også!
- Toppvolley jentene

Publisert: 09.02.2011 @ 12:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Trondheim by

Heisan folket! Her kommer en liten oppdatering fra Trondheim by og dagen som har vært i dag.

Kort og godt:

Opp for å spise frokost 7, buss til hallen, kamp mot Blussevold (seier, 2-1), dømming, kamp mot Rossvold (tap, 2-0)

Ingunn fikk prøve seg som libero i kampen mot Rossvold. Hun var storfornøyd og spilte kjempe bra!

...dømming, tur til Rema 1000, kamp mot Sortland (tap, 2-0), dømming, kamp mot Blindheim (seier, 2-0, vi knuste de 25-11 og 25-12!)

Etter kampen hadde klokka blitt halv 9. Jeg bestillte maxitaxi hjem til Comfort hotel hvor vi hoppet i dusjen og pyntet oss for å gå ut å spise på Egon. Naaam. Alle var skrubbsultne.


Slitne jenter på Egon etter 12.5 time inne i en hall.

I morgen skal vi spille om 9. plass 11.30, det vil si at vi kan spise en lang og god hotelfrokost uten å stresse:) Vi skal vinne i morgen. Og jeg skal kjøpe saft, blande den og gi den til jentene.

NBLLLLL.Publisert: 06.02.2011 @ 00:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

NUUUU DRAR VI!!!!!

NU stikk vi til Trondheim! Glede oss helt sinnsykt. Ønsk oss lykke til!!!!!!! :-D
Publisert: 04.02.2011 @ 13:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Trondheim - 3 krøplinger

Hei på dere! 
Nå har det seg slik at jeg, Susanna og Andrine ligger for døden. Neida, vi kan bare ikke reise til Trondheim med resten av vårt fantastiske lag. Vi hadde gledet oss leenge til dette, men slik kan det altså gå. Jeg (Kristine) og Susanna har trakket over, atter en gang. Dette er noe jeg og Susanna har vært utrolig uheldig med! liker ikke. Vår stakkars midtspiller her, har altså fått prolaps i ryggen. Er dette virkelig mulig, rett før helga vi har gledet oss slik til?

Vi ønsker laget masse lykke til! :-D


Hilsen Kristine og Susanna <3

Publisert: 04.02.2011 @ 12:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Framleis best

Jej, vi vann vår siste heimekamp for årets sesong! Kampen var mot Lier, og etter å ha vunne 3-0, betyr det at vi framleis leiar pulja vår med heile 21 poeng. Vi har faktisk berre tapt ein einaste kamp i løpet av heile seriespelet (!) og har tapt 9 sett av til saman 29. Med tanke på at vi faktisk berre er småjenter utan spesielt masse erfaring må eg seie at eg syns det er ganske så bra :)Vi har jobba fram til dagens kamp gjennom heile veka og analysert den forrige kampen vi spelte mot dei for å finne ein bra taktikk og berre bli betre kjende med dei som spelarar. Sjølv føler eg at eg fekk ein del ut av det på den måten at eg følte meg skikklig klar til kamp og at eg visste kva vi kom til å møte. All førebuinga gjorde det masse lettare for meg som midt å vite kor eg skulle prioritere blokk og korleis eg skulle blokke, noko som førte til at det også var lettare for dei som stod i forsvar å plassere seg rett. Konklusjon: God førebuing  får gode resultat.Det her var forresten siste heimekampen til våre kjære tredjeklassejenter...♥

- Andrine

Publisert: 22.01.2011 @ 18:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Pizzed up

Heyo! Vi er klare for quiz-kveld ;D

- Lørdagskidza (M-A-A)

Publisert: 21.01.2011 @ 19:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Siste samling før søknadsfrist!

Eg veit ikkje kor mange håpefulle som les bloggen vår, men berre sånn i tilfelle:

Fristen for å søke vidaregåande skule går ut 1.Mars, og eg (sammen med alle andre på TVN) anbefalar alle volleyballinteresserte i å søke etter skuleplass her nede (eller oppe for den del). Greia er at om du søker og kjem inn, men deretter ombestemmer deg og ikkje har lyst å starte likevel, er det ingen tvang å gå her likevel. Svarfristen er jo ikkje før i sommarferien, så det er nokon månaders betenkningstid. For dei som lurer på det, er det forresten null problem å søke i to forskjellige fylke.

ToppVolleyNorge arrangerar ei treningssamling her på Sand helga 4.-6. Februar, og alle som tenker tanken på å starte her burde absolutt komme seg på samling! I løpet av ei samling får ein verkeleg eit innblikk i korleis det er å bu på internatet her nede og korleis dagane våra går. I tillegg kan det vere ein sjanse til å bli kjent med folk du kanskje blir å gå i klasse med til hausten, noko som kan gjere skulestarten litt lettare.Om folk lurer på noko som helst er det berre å spør!

- Junior (aka Andrine)

Publisert: 19.01.2011 @ 12:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Helga på Sand

Hey-yuaall, Norabula her!

I helga var det svært få på internatene. På 2.klasse bygget var vi bare jenter, ettersom flesteparten av gutta dro til Førde. Deiliiiig med jente-helg! Det ble endel volleyball for oss 1.Div. jentene, men også mye sosialt:-)

Her er en liten del av helgen - i bilder.

Vi tok et meget sjarmerende lagbilde. Klarer ikke å la være å smile når jeg ser det. Rart med det.. Haha


Det ble endel jenter med grønne tryner. Her er Alicia og Karoline iført avokadoansiktsmaske."Med elleville bevegelser". Miriam, Ingunn, Andrine og Kristine :-)

Vi har også spilt kamp mot Austrått (vant 3-1), jeg spilte forresten med spagatstrekk, lol (selvmobbing). Sett film ("It's me, Harriet" Haha! -internt til Alicia). Vi har også hatt besøk av vår gamle klassevenninne Renate:-D og ikke minst spilt Nintendo Wii på Daniels rom som vi fikk låne for helgen.

See-yaall later! N.

 

 

Publisert: 18.01.2011 @ 15:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Toppen av tabellen!!

Nok en seier for toppvolley-jentene!

Med både trommer, publikum og Miriam's herlige vafler på tribunen klarte vi å dra i land enda en seier i kampen mot Austrått i runde 9!

Hele serien har vi slitt med å komme i gang fra første stund, og i dag var intet unntak. Første set var en tung motbakke, vi kom aldri helt i gang, noe som endte med at Austrått stakk av med første set (25-16). 
I 2. set knekte vi koden, og vi fikk endelig til vårt eget spill! Vi hadde mindre feilserver og god kontroll i forsvar. Servemottaket var også veldig bra i dag, noe en opplegger setter stor pris på :-)
Gjennom hele kampen hadde vi en stigende kurve, noe som førte til at vi vant de tre neste settene(25-22) (25,23) (26-24)! Dermed stakk vi av med seieren og 3 viktige poeng! Med andre ord leder vi fortsatt serien :-DTusen takk til alle som og heiet på oss i dag! Utrolig gøy med litt liv på tribunen :-) Håper på at folk kommer for å støtte oss neste helg også, når vi spiller hjemmekamp mot Lier!

Bra jobba jenter!

Over og ut - Kæpt'n Festø

Publisert: 15.01.2011 @ 22:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Dagen før dagen

Dagen før kamp! Ser fram til storkamp mot Austrått på heimebane i morra! No har nokon av jentene til og med vore flinke å spre plakatane som blei laga hinn dagen rundt på Sand og reklamert for god stemning, vaflar og ein bra kamp, så vi satsar på å få litt ekstra publikum. Halve TVN er tross alt bortreist i helga, så vi treng andre til å fylle litt opp.Anyways; Eg har ikkje peiling på korleis treninga for dei andre jentene var i dag sidan eg har blitt så spesi-kid av eg må droppe halvparten av treningane, men eg veit at dei avslutta treninga med massasje, og eg må innrømme at eg kjenner eit lite snev av sjalusi. I alle fall når eg ser sånne bilete på kameraet mitt når dei kjem tilbake frå trening:

Men til tross for dei vonde beina mine er eg faktisk opp mot maksimalt kampklar og kjenner kriblingar i magen når eg tenkjer på morgondagen. Vi skal spele så bra, jenter!

- Andrine

Publisert: 14.01.2011 @ 18:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Kreative tvn'ere

Heia alle sammen!

Til helgen møter vi Austrått i en viktig kamp som er avgjørende for hvem som vinner 1.divisjon! Vi har trent hardt og sakte men sikkert klart å vekke våre rustne julekropper til live. Vi elsker å spille hjemmekamp, og denne gangen har vi bestemt oss for å lage bedre stemning enn aldri før. Som teambuilding denne gangen satte vi oss sammen og snekret sammen noen flotte plakater, hvor vi inviterte hele lokalbefolkningen til volleyballfest. Skal ikke legge skjul på at det var artig å se skjulte talenter innenfor kunst og håndtverk. Nå skal hele gjengen ned å smelle plakatene opp over hele Sand. Satser på en tribune full av trommer og vuvuzelaer på lørdag.

1-2-3 ToppVolley Norge!!

n:-)
Kleeeem fra Ingunn :-)

Publisert: 12.01.2011 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Her kommer vinteren!

Godt nyttår alle sammen!

Vi har nå kommet godt i gang med vår første uke tilbake på Toppvolley, og har allerede fått unnagjort et besøk av Norges mest profilerte idrettsdame, Marit Breivik. Hun kom på besøk til oss på Sand idag, og foreleste litt om mental trening og hadde mye fokus på hvordan man skal tenke for å gjøre både lag bedre. Det var veldig lærerikt og jeg tror mange har fått en del å tenke på.

Som oppsummering kan vi vel si at:

  • Tenk mye på hva du er god til, både fysisk og sosialt! Bygg opp selvtillit!
  • Et lag fortjener ikke å være bedre enn hva man setter seg mål til
  • Vi gjør hverandre gode - volleyball er en lagsport
  • Sørg for å levei nuet og bestem selv hva du vil bruke energi på!
  • Vær din egen coach

Etter møtet bestemte vi oss for å dra ut å ake, Nora og Hazel altså. Etter en regnfull dag i går, kom snøen tilbake til oss idag og har lagt seg tjukt og godt over hele Sand. Akebakken var helt fantastisk. Siden vi ikke hadde akebrett, improviserte vi litt med svarte søppelsekker. De som tror at det ikke må ha gått særlig fort, tar feil. Vi suste avsted nedover bakken på rumpa, magen, på knærne og i "tog". Det var utrolig kjekt!

Snøen ble etterhvert krammere, og til slutt rullet vi sammen tre svære snøballer og laget en gigantisk snømann i veikanten. Vi bestemte oss for å ha den der til ære for vår kjære gamle trener Vento, som var sååå glad i snø... :)

(We know you loved the snow Vento, especially skiing!)

Så selv om jula er over, er det ingen grunn til å deppe, for nå kommer vinteren for fullt!

Rolling in the snoow..

Vento the snowman!

- Hazelnoüs & Noraa

Publisert: 06.01.2011 @ 20:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

På vei til 2011!

Til tross for tentamener og testuke har mange av oss funnet tid til å forberede jula litt. De som tar turen opp i 3 etg på 3 klasse bygget vil finne at kroken til Ingunn, Ingrid (og flere) stråler av julestemning. Flere har fått pakkekalendere i posten, og til og med vår kjære kantinedame Borgny har trådt til med julekalender på skolen. Dette, i tillegg til  Spotifys julemusikk, barne-tv, julefilmer og en matsal kledd i stjerner, lys og juletre er det vanskelig å ikke kjenne på julegleden!

Midt i alt dette fikk vi også besøk av vår kjære gamle trener Martin Frydnes. Han er nå trener for UiS Volley som gjør det suverent bra i eliteserien. Martin er veldig engasjert og da vi skulle trene tirsdag rigget han seg opp på tribunen og så på. Vi fikk god feedback, selv om vi hadde en del å jobbe med, men han syntes vi hadde forbedret oss mye. Mange av oss går ut av Toppvolley til sommeren og da er det store spørsmålet om hvor vi skal gjøre av oss. Det hjelper veldig at trenere som Martin kommer på besøk og forteller litt om mulighetene i Stavanger.
Avslutningen på denne uken blir også avslutningen på vår tid her i 2010. Noen av oss har allerede reist og startet juleferien, og i løpet av helgen tømmes internatet for elever.

Jeg reiser fra herfra i morgen, og vil bare si tusen takk for et kjempe flott år! Tusen takk til verdens beste lagvenninner! 2010 har vært utrolig spennende, og 2011 blir nok enda bedre!!!

2011, watch out!

Here we come!

 - Hazelnoüs ;)

 

Publisert: 15.12.2010 @ 23:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Stem og hjelp oss til Brasil!

ToppVolley er med i ein konkurranse om å vinne pengar til ein skuletur/treningsleir vi vil ha til Brasil. Du kan hjelpe oss med å vinne ved å gå inn her og trykke Stem.- Andrine ;D

Publisert: 09.12.2010 @ 16:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Smash

Då var det på tide med eit nytt nynorsk innlegg. I går hadde vi testing av max smash-rekkevidde, og eg må seie at eg blei ganske imponert over laget! Over halvparten fekk ny personleg rekord! Når nokon i tillegg kjem opp på 290 cm og meir, er det jo faktisk ganske bra. Det er så gøy når nesten alle har god framgang! Håpar det blir like bra på neste testing :D


Gutane som testa.


- Andrine :))

Publisert: 08.12.2010 @ 12:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

GOD JUL!

Vi ønsker alle sammen en riktig god jul!

Stor juleklem fra oss jenter på Toppvolley!

Publisert: 06.12.2010 @ 23:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

NEWSFLASH: SEIER MOT GJESDAL

Vi syntes det er på tide at noen fra den eldre garde tar ordet her på bloggen. Derfor kjører vi på med et lite kampreferat fra kampen i runde 7 mot Gjesdal. Hele uken har vi trent mye mottak, samt fokusert på diverse overgangssituasjoner, nye angrepsutveier og taktikk. Vi gledet oss til kamp, og sparte derfor ikke på kruttet da dommeren blåste kampen i gang kl. 17.00 i Suldalshallen.

Det viste seg at det skulle bli en meget jevn kamp, noe vi også var forberedt på. Vi viste at damene på andre siden av nettet var rutinerte spillere, med god erfaring og spilleforståelse. Første settet gikk i Gjesdals favør, da vi tapte 18-25. Vi brukte likevel settet til å komme i gang med vårt eget spill. Derfor satt spillet litt bedre i 2.settet. Etter mange laaange og gode ballvekslinger tapte vi også 2.sett 21-25. Her fikk alle erfart at selv om de plukket oss i forsvar utallige(!) ganger, fikk vi lønn for strevet til slutt.

Tredje sett satt spillet endelig slik vi ønsket. Vi presset dem på serve, blokkene satt som de skulle, vi var mindre passive i angrep og som prikken over i?en klarte vi å få til den gode kommunikasjonen på banen. 25-29, endelig var i gang! Det gode spillet forsatte videre ut i 4.sett. Vi kjempet oss frem til sluttstillingen 25-23, og vi var herved klar for et 5.sett, noe vi var innstilt på helt etter vi tapte de to første settene.

5.sett ble jevnt og nervepirrende. Både de på benken og banen følte trykket løfte seg, stemningen var til å ta og føle på. Vi tok en knapp ledelse fra starten av, som vi klarte å holde helt til de siste ballene. Gjesdal ga ikke opp, poengtavlen viste både 14-14, 15-15 og 16-16. Likevel klarte vi å dra i land en 16-18 seier. Noe som er ganske imponerende med tanke på at vi er et ferskt juniorlag, og de noe litt mer rutinerte. Hvordan føles det da? DET FØLES SÅ BRA.

 Vi vil takke våre fantastiske trenere Magnus, Bonolo og Hans Åge for sinnsykt bra coaching og veiledning. Ikke bare denne kampen, men hele dette halvåret. Vi gleder oss allerede til nye kamper i 2011. ToppVolley jentene leder serien, og vi er klar for mer. Vil også benytte anledningen til å takke vår kjære ?altmuligdame? Miriam, vi gleder oss til du er fit for fight igjen.

 

xoxo Ingunn og Ingrid

 

Publisert: 04.12.2010 @ 21:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Mmmmmassasje

Kjenner eg er skikklig kampklar no! På trening i går spurte vi vår kjære fysio om han ville ha litt avlastning med oss etter treninga i dag for å gjere oss klare til kamp, og vi fekk det sjølvsagt som vi ville.Det vi ikkje visste, var at vi skulle få god massasje. Hans Åge (fysio) hadde til og med tatt med skikklig massasjeolje til oss! Åååh, det var så deilig! Skjønar verkeleg ikkje koffor vi ikkje har gjort det tidlegare. Håpar det her var starten på ein god fredags-vane!
Digg!

Seinare i kveld blir det kanskje film og endå meir kos for å bli 100% klare til kampen i morra. Kampen er mot Gjesdal, og vi håpar på å kunne slå dei 3-0 eller 3-1 sånn at dei må reise herfrå utan poeng. Hadde vore digg å gruse dei skikklig!

- Andrine :))

Publisert: 03.12.2010 @ 17:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ingunn og Ingrid 18 år!

What a parteY! Check it out, check it out, check it out!

Lovely

Hahah, Alica, før middagen.


Den beste "glutofanatiker" salaten ever! Creeds til Ingoonn og Inga

:-)
1 time ...

Sweeet <3Wassap Ane G .Kveldens beste antrekk, desidert!

Kjempe bra feiring jenter! Utrolig koseligt:-) Gleder meg til 19

Å takk til Hazel og familen for overnatting og gjestfrihet !! :-))

 

Piz out - Nora

 

Publisert: 01.12.2010 @ 23:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Teneren vår


Dette er vår kjære trener Magnus Borge Johansen. Han liker baggerslag, bananer og Tutta.

Sneeks - Bula.

Publisert: 26.11.2010 @ 22:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

alicia og margrethe ønsker alle en fin helg


Det blir feiring av Ingrid og Ingunn som nettopp ble 18 år. Gleder oss!

Vil også gratulere Margrethe med 17-års-dagen for to dager siden :-D
Nora hilser også...

Publisert: 26.11.2010 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

serien så langt

Hei, Alicia her!

Nå har Nora og jeg fritime/engelsk og lite å gjøre på. Derfor bestemte vi oss for å lage en lagblogg - altså en blogg hvor vi skriver om kamper, turer, trening og fra hverdagen vår her oppe på Sand. Tenkte det hadde vært en grei start å oppsummere kampsesongen så langt.

Sesongen startet bra med 3-1 seier over OSI på hjemmebane. Kjempegøy, selv om jeg ikke var med på kampen.

Jentene klare for kamp


Senere var det rankingturnering i Stavanger der vi til slutt endte på en litt skuffende 9. plass. Det kunne vært bedre men det kunne også ha vært verre. Vi spilte fire kamper på lørdag mot Blindheim (tap), Toppvolley 2 (seier), OSI (seier) og Lier (tap). Kan bekrefte at det å spille fire kamper på en dag er veldig slitsomt. I tillegg satt ikke spillet slik vi håpte - det gikk litt i berg-og-dalbane.  På søndag spilte vi én kamp mot Grong. Da spilte vi veldig bra. Fin avslutning på turneringen!


Ane og Cathrine in action

Forrige helg var det hjemmekamp mot Oslo Volley 2. Vi spilte som vanlig veldig variert - noe elendig og noe skikkelig bra. Jeg for min del spilte kant (som jeg aldri gjør) - var egentlig litt skummelt ettersom jeg sliter en del med mottak og å time (engelsk ord) ballen på venstre side av nettet. Flaks for meg var det ikke de største motstanderne slik at jeg ikke dreit meg loddrett ut. Kampen ble spilt på omtrent én time (som er veldig lite) og det ble 3-0 seier til oss.

I helga var vi i Oslo for å spille tre kamper - Oslo Volley 2 igjen, OSI igjen og Lier. Vi dro med buss torsdag ettermiddag - vi skulle også besøke Statkraft som er hovedsponsoren vår. Ble ganske mye historie og informasjon om hva Statkraft er. Senere dro vi jentene til Egon sammen med Magnus, treneren vår, for å spise på Egon. Det var veldig koselig. Liker at det ikke bare går i volleyball hele tiden men også litt team building. Fikk også litt tid til å kikke rundt i byen før vi dro for å møte Oslo Volley igjen.  Jeg spilte de to første settene som kant, var ikke så ille egentlig. Synes ikke det er like gøy som å spille diagonal - føler meg virkelig ikke god nok enda. Er veldig usikker egnetlig. Første sett vant vi ganske mye (25-12 eller noe?) og andre sett presterte vi å tape, spilte helt elendig. Tredje sett var det endring i laget - jeg spilte blant annet diagonal og spilte mye bedre. Det gjorde forsåvidt de andre også, var et helt annet lag på banen. Endte med 3-1 seier til oss. Sweet.


Fiskebilde av Andrine og Ingrid <3

På lørdag spilte vi mot OSI. Vi spilte ganske elendig de to første settene, men vi jobbet oss mer og mer opp mot resten av kampen (tapte forresten begge settene). Det tredje settet ble mye bedre, de leda faktisk 24-20 over oss - likevel vant vi settet med nesten feilfritt spill og et sykt bra trøkk. Det ble fem sett på oss - vi hadde stort sett taket på dem, men takket være elendig dømming gjorde det ganske mye med psyken vår under kampen. Det var både partisk og pinlig dømming. Håper du leser dette dommer. Jeg er enda sint på deg! Tapte kampen 3-2.. Senere ble det Harry Potter 7 på kino og McDonalds som hjalp på humøret!


HARRY POTTER!!! :-D

På søndag var det Lier som skulle få bank - og det fikk de. Tapte første sett, ikke særlig bra fra vår side. Vi vant de to neste settene - vi jobbet veldig bra som viste resultater. I fjerde sett lå vi faktisk under 19-24 - men vi hadde gjort det før og gjorde det igjen. Vi vant - spilte sykt bra. Det var kjempespennende og ikke minst gøy. Endte med 3-1 seier til oss igjen. Psykisk!


Seier over Lier :-D

Dæven, det ble ganske langt her nå. Kort oppsummert hadde vi en kjempehelg i Oslo og dro hjem med 5 av 6 mulige poeng. Vi leder serien så langt. Herlig jobba jenter :-D


Publisert: 22.11.2010 @ 13:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Publisert: 15.11.2010 @ 19:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits