Arkiv måned: januar 2011

Framleis best

Jej, vi vann vår siste heimekamp for årets sesong! Kampen var mot Lier, og etter å ha vunne 3-0, betyr det at vi framleis leiar pulja vår med heile 21 poeng. Vi har faktisk berre tapt ein einaste kamp i løpet av heile seriespelet (!) og har tapt 9 sett av til saman 29. Med tanke på at vi faktisk berre er småjenter utan spesielt masse erfaring må eg seie at eg syns det er ganske så bra :)Vi har jobba fram til dagens kamp gjennom heile veka og analysert den forrige kampen vi spelte mot dei for å finne ein bra taktikk og berre bli betre kjende med dei som spelarar. Sjølv føler eg at eg fekk ein del ut av det på den måten at eg følte meg skikklig klar til kamp og at eg visste kva vi kom til å møte. All førebuinga gjorde det masse lettare for meg som midt å vite kor eg skulle prioritere blokk og korleis eg skulle blokke, noko som førte til at det også var lettare for dei som stod i forsvar å plassere seg rett. Konklusjon: God førebuing  får gode resultat.Det her var forresten siste heimekampen til våre kjære tredjeklassejenter...♥

- Andrine

Publisert: 22.jan.2011 @ 18:38 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Pizzed up

Heyo! Vi er klare for quiz-kveld ;D

- Lørdagskidza (M-A-A)

Publisert: 21.jan.2011 @ 19:24 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Siste samling før søknadsfrist!

Eg veit ikkje kor mange håpefulle som les bloggen vår, men berre sånn i tilfelle:

Fristen for å søke vidaregåande skule går ut 1.Mars, og eg (sammen med alle andre på TVN) anbefalar alle volleyballinteresserte i å søke etter skuleplass her nede (eller oppe for den del). Greia er at om du søker og kjem inn, men deretter ombestemmer deg og ikkje har lyst å starte likevel, er det ingen tvang å gå her likevel. Svarfristen er jo ikkje før i sommarferien, så det er nokon månaders betenkningstid. For dei som lurer på det, er det forresten null problem å søke i to forskjellige fylke.

ToppVolleyNorge arrangerar ei treningssamling her på Sand helga 4.-6. Februar, og alle som tenker tanken på å starte her burde absolutt komme seg på samling! I løpet av ei samling får ein verkeleg eit innblikk i korleis det er å bu på internatet her nede og korleis dagane våra går. I tillegg kan det vere ein sjanse til å bli kjent med folk du kanskje blir å gå i klasse med til hausten, noko som kan gjere skulestarten litt lettare.Om folk lurer på noko som helst er det berre å spør!

- Junior (aka Andrine)

Publisert: 19.jan.2011 @ 12:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Helga på Sand

Hey-yuaall, Norabula her!

I helga var det svært få på internatene. På 2.klasse bygget var vi bare jenter, ettersom flesteparten av gutta dro til Førde. Deiliiiig med jente-helg! Det ble endel volleyball for oss 1.Div. jentene, men også mye sosialt:-)

Her er en liten del av helgen - i bilder.

Vi tok et meget sjarmerende lagbilde. Klarer ikke å la være å smile når jeg ser det. Rart med det.. Haha


Det ble endel jenter med grønne tryner. Her er Alicia og Karoline iført avokadoansiktsmaske."Med elleville bevegelser". Miriam, Ingunn, Andrine og Kristine :-)

Vi har også spilt kamp mot Austrått (vant 3-1), jeg spilte forresten med spagatstrekk, lol (selvmobbing). Sett film ("It's me, Harriet" Haha! -internt til Alicia). Vi har også hatt besøk av vår gamle klassevenninne Renate:-D og ikke minst spilt Nintendo Wii på Daniels rom som vi fikk låne for helgen.

See-yaall later! N.

 

 

Publisert: 18.jan.2011 @ 15:12 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Toppen av tabellen!!

Nok en seier for toppvolley-jentene!

Med både trommer, publikum og Miriam's herlige vafler på tribunen klarte vi å dra i land enda en seier i kampen mot Austrått i runde 9!

Hele serien har vi slitt med å komme i gang fra første stund, og i dag var intet unntak. Første set var en tung motbakke, vi kom aldri helt i gang, noe som endte med at Austrått stakk av med første set (25-16). 
I 2. set knekte vi koden, og vi fikk endelig til vårt eget spill! Vi hadde mindre feilserver og god kontroll i forsvar. Servemottaket var også veldig bra i dag, noe en opplegger setter stor pris på :-)
Gjennom hele kampen hadde vi en stigende kurve, noe som førte til at vi vant de tre neste settene(25-22) (25,23) (26-24)! Dermed stakk vi av med seieren og 3 viktige poeng! Med andre ord leder vi fortsatt serien :-DTusen takk til alle som og heiet på oss i dag! Utrolig gøy med litt liv på tribunen :-) Håper på at folk kommer for å støtte oss neste helg også, når vi spiller hjemmekamp mot Lier!

Bra jobba jenter!

Over og ut - Kæpt'n Festø

Publisert: 15.jan.2011 @ 22:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Dagen før dagen

Dagen før kamp! Ser fram til storkamp mot Austrått på heimebane i morra! No har nokon av jentene til og med vore flinke å spre plakatane som blei laga hinn dagen rundt på Sand og reklamert for god stemning, vaflar og ein bra kamp, så vi satsar på å få litt ekstra publikum. Halve TVN er tross alt bortreist i helga, så vi treng andre til å fylle litt opp.Anyways; Eg har ikkje peiling på korleis treninga for dei andre jentene var i dag sidan eg har blitt så spesi-kid av eg må droppe halvparten av treningane, men eg veit at dei avslutta treninga med massasje, og eg må innrømme at eg kjenner eit lite snev av sjalusi. I alle fall når eg ser sånne bilete på kameraet mitt når dei kjem tilbake frå trening:

Men til tross for dei vonde beina mine er eg faktisk opp mot maksimalt kampklar og kjenner kriblingar i magen når eg tenkjer på morgondagen. Vi skal spele så bra, jenter!

- Andrine

Publisert: 14.jan.2011 @ 18:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Kreative tvn'ere

Heia alle sammen!

Til helgen møter vi Austrått i en viktig kamp som er avgjørende for hvem som vinner 1.divisjon! Vi har trent hardt og sakte men sikkert klart å vekke våre rustne julekropper til live. Vi elsker å spille hjemmekamp, og denne gangen har vi bestemt oss for å lage bedre stemning enn aldri før. Som teambuilding denne gangen satte vi oss sammen og snekret sammen noen flotte plakater, hvor vi inviterte hele lokalbefolkningen til volleyballfest. Skal ikke legge skjul på at det var artig å se skjulte talenter innenfor kunst og håndtverk. Nå skal hele gjengen ned å smelle plakatene opp over hele Sand. Satser på en tribune full av trommer og vuvuzelaer på lørdag.

1-2-3 ToppVolley Norge!!

n:-)
Kleeeem fra Ingunn :-)

Publisert: 12.jan.2011 @ 19:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Her kommer vinteren!

Godt nyttår alle sammen!

Vi har nå kommet godt i gang med vår første uke tilbake på Toppvolley, og har allerede fått unnagjort et besøk av Norges mest profilerte idrettsdame, Marit Breivik. Hun kom på besøk til oss på Sand idag, og foreleste litt om mental trening og hadde mye fokus på hvordan man skal tenke for å gjøre både lag bedre. Det var veldig lærerikt og jeg tror mange har fått en del å tenke på.

Som oppsummering kan vi vel si at:

  • Tenk mye på hva du er god til, både fysisk og sosialt! Bygg opp selvtillit!
  • Et lag fortjener ikke å være bedre enn hva man setter seg mål til
  • Vi gjør hverandre gode - volleyball er en lagsport
  • Sørg for å levei nuet og bestem selv hva du vil bruke energi på!
  • Vær din egen coach

Etter møtet bestemte vi oss for å dra ut å ake, Nora og Hazel altså. Etter en regnfull dag i går, kom snøen tilbake til oss idag og har lagt seg tjukt og godt over hele Sand. Akebakken var helt fantastisk. Siden vi ikke hadde akebrett, improviserte vi litt med svarte søppelsekker. De som tror at det ikke må ha gått særlig fort, tar feil. Vi suste avsted nedover bakken på rumpa, magen, på knærne og i "tog". Det var utrolig kjekt!

Snøen ble etterhvert krammere, og til slutt rullet vi sammen tre svære snøballer og laget en gigantisk snømann i veikanten. Vi bestemte oss for å ha den der til ære for vår kjære gamle trener Vento, som var sååå glad i snø... :)

(We know you loved the snow Vento, especially skiing!)

Så selv om jula er over, er det ingen grunn til å deppe, for nå kommer vinteren for fullt!

Rolling in the snoow..

Vento the snowman!

- Hazelnoüs & Noraa

Publisert: 06.jan.2011 @ 20:05 Kategori: Blogg Kommentarer: 2
hits