Arkiv måned: februar 2011

Enda en seier til TVN!

På søndag spilte vi bortekamp mot Austrått! Vi kjempet oss gjennom kampen og stillingen ble 3-1 til oss! Settene ble slik: 24-26, 25-22, 28-26, 25-18.  Det var helt herlig å vinne den siste kampen i serien, og med det er vi vinnere av vår avdeling i 1-divisjonen!Kampen mot Austrått var kjempe spennende! Det var lange, nervepirrende ballvekslinger og de fleste spillerne våre hadde i løpet av kampen vært nede på gulvet. Tredjeklassingen, som hadde sin siste seriekamp for TVN, storspilte! I troppen hadde vi også en ny spiller. Randi fra førsteklasse fikk prøve seg som midt, og jeg må si at hun hadde gjorde en kjempe bra jobb og presterte meget bra!

Og med det var serien over! Nå gjenstår bare sesongens siste rankingturnering som skal være i mars. Snart kommer vinterferien som blir en reise til Polen for de fleste TVN-elever. Noen av jentene fra andre klasse tar turen til Chicago, det gleder vi oss til!

- Margrethe

Publisert: 28.feb.2011 @ 21:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

Siste seriekamp

Kjenner dei små, spente sommarfuglane i magen som gler seg til kamp no! Det skal bli så gøy å komme seg inn på bana igjen! Sist eg spelte med jentene trur eg var forrige heimekamp, og det begynner å bli ein stund sida no. I tillegg er det jo siste seriekampen denne sesongen, og det gjer jo at det er endå fleire nervar ute og går. Hittil har vi berre tapt ein einaste seriekamp, og vi burde jo klare å avslutte med ein seier. Uansett korleis denne kampen går har vi allereie vunne pulja vår, så det er jo ganske greit!

Men no må eg pakke tinga mine og springe bort til Randaberghallen for å møte transporten min. Ønsk oss lykke til? :D

- Andrine

Publisert: 27.feb.2011 @ 11:25 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Liden update fra Stavangår :)

Hei og hopp :)

Forrige lørdag spelte me altså kamp mot Gjesdal, og te tross for ufattelig mange skader i laget, klarte me å dra i land ein 3-1 seier. 1 settet va litt ruskete med litt småfeil og sånn, men som regel trenge me ett set for å komma i gang. 2 settet surfa me gjennom poengene og det va god kvalitet på det me gjorde. 3 og 4 settet va litt jevnere, men me hadde stort sett kontroll på resten av kampen.

Me fekk til og med bruk for ein av våre grunnkursjenter: Heidi. Hu spelte ein kjempekamp og syns hu kan vær fornøyd med debuten sin i 1.divisjon.

Itte kampen spredte me oss litt rundt, någen dro tebake te Sand, mens andre blei i Stavanger. Meg, Ingrid og Ingunn va blant de som valgte å bli igjen, og for ein herlige lørdagskveld det blei:

Ingrid lærte å laga mamma sin pizza, någe hu gjennomførte med glans. Itte pizza stelte me i stand film(Letters to Juliet), nachochips med dip, brownies og te slutt blei det milkshake. Herligt :D

Eg må sei både eg, mamma og pappa syns det e kjempe koselig å ha besøk av Tvn jentene mine og de e alltid velkomne!

Denne ugå har me fokus på ny kamp: Austrått. Me vant forrige kamp på hjemmebane 3-1, og nå e me spente på ka som skjer på bortebane. Me e i hvert fall klar for ein tøff kamp, og siden dette blir sesongens(og mange av oss i 3.klasse sin) siste seriekamp med TVN hente me opp alle kreftene våre og spille volleyball som aldri før!

Glede meg!

Hazelnoüs o_O

Publisert: 22.feb.2011 @ 23:28 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Redusert

Hei igjen - nynorsken er tilbake.

Det har seg sånn at laget er inne i ein veldig dårleg periode no for tida. Alicia, Miriam, Nora, Kristine, Andrine og delvis Susanna har pådratt seg skadar som går ut over resten av laget, og som om ikkje det var nok, har Margrethe klart å bli sjuk. Mange skadar og sjukdom gjer at vi ikkje får vist fram det beste i oss verken på trening eller i kamp, og det er jo ganske kjipt. I alle fall når vi jobbar så hardt som vi gjer.

Til tross for skadane skal vi likevel klare å få eit bra lag til helga som forhåpentlegvis skal klare å kjempe seg til ein seier mot Gjesdal på førstkomande lørdag. Kampen skal gå for seg i Gjesdalhallen 19.02 kl 1400. Kom og sjå?

- Driiiiiine

Publisert: 16.feb.2011 @ 19:07 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Laise!

Nu va det kanskje på tide me et innlegg fra den andre Nordlæningen!!

Kanskje du allerede visste dette, eller så har du kanskje vært innom bloggen vårres kver dag førr å få vite korsn plass vi faktisk fikk på rankingturneringa. Så her e det du har venta på! Ja, vi fikk 9ende plassn. Altså samme plassering som sist rankingturnering. Nu trur æ at æ snakka for alle jentan når æ sir at helgas resultat va kanskje ikke akkurat det vi hadde tenkt oss til. Vi hadde alle mange forventninga iog blei litt skuffa. Men som han Magnus sa til oss etter helga; "Målet e å vær på topp til den neste og siste rankingturneringa".

Det æ egentli ville si i dette innlegge va at nu e faktisk æ på vei hjem til Bodø! Sitt på båtn med de andre nordlendingan, eller vi mangla en. Nemlig Ingunn som nu spilla førr Førde og ikke Tromsø :(((. Ho får derfor ikke vær me på årets høydepunkt: NEMLIG NORDNORGESMESTERSKAP! Det e nemlig sm til helga og de fleste tvn'era skal hjem å spill førr hjemmeklubben om en plass med til NM.

Vi blogges, e det ikke det det hete?

- Mæga

Publisert: 09.feb.2011 @ 16:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Sammen mot mobbing

Mobbing er noe alle bør ta tak i. Mobbing skjer ikke bare på skolen. Det skjer i fritiden, i jobb og kan også skje på idrettslag.

VG har med sin kampanje klart å åpne øynene til over 60 000 mennesker, ikke minst oss fra Toppvolley.
Det er viktig å behandle hverandre med respekt, både på og utenfor banen. Det man kanskje mener som harmløs erting blir ikke nødvendigvis oppfattet slik!

Mobbing kan få langsiktige konsekvenser for offeret. Det første steget vi må gjøre i kampen mot mobbing er å bry oss, og få med andre:

Bry deg du også!
- Toppvolley jentene

Publisert: 09.feb.2011 @ 12:23 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Trondheim by

Heisan folket! Her kommer en liten oppdatering fra Trondheim by og dagen som har vært i dag.

Kort og godt:

Opp for å spise frokost 7, buss til hallen, kamp mot Blussevold (seier, 2-1), dømming, kamp mot Rossvold (tap, 2-0)

Ingunn fikk prøve seg som libero i kampen mot Rossvold. Hun var storfornøyd og spilte kjempe bra!

...dømming, tur til Rema 1000, kamp mot Sortland (tap, 2-0), dømming, kamp mot Blindheim (seier, 2-0, vi knuste de 25-11 og 25-12!)

Etter kampen hadde klokka blitt halv 9. Jeg bestillte maxitaxi hjem til Comfort hotel hvor vi hoppet i dusjen og pyntet oss for å gå ut å spise på Egon. Naaam. Alle var skrubbsultne.


Slitne jenter på Egon etter 12.5 time inne i en hall.

I morgen skal vi spille om 9. plass 11.30, det vil si at vi kan spise en lang og god hotelfrokost uten å stresse:) Vi skal vinne i morgen. Og jeg skal kjøpe saft, blande den og gi den til jentene.

NBLLLLL.Publisert: 06.feb.2011 @ 00:30 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

NUUUU DRAR VI!!!!!

NU stikk vi til Trondheim! Glede oss helt sinnsykt. Ønsk oss lykke til!!!!!!! :-D
Publisert: 04.feb.2011 @ 13:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Trondheim - 3 krøplinger

Hei på dere! 
Nå har det seg slik at jeg, Susanna og Andrine ligger for døden. Neida, vi kan bare ikke reise til Trondheim med resten av vårt fantastiske lag. Vi hadde gledet oss leenge til dette, men slik kan det altså gå. Jeg (Kristine) og Susanna har trakket over, atter en gang. Dette er noe jeg og Susanna har vært utrolig uheldig med! liker ikke. Vår stakkars midtspiller her, har altså fått prolaps i ryggen. Er dette virkelig mulig, rett før helga vi har gledet oss slik til?

Vi ønsker laget masse lykke til! :-D


Hilsen Kristine og Susanna <3

Publisert: 04.feb.2011 @ 12:36 Kategori: Blogg Kommentarer: 3
hits