Arkiv måned: februar 2012

Dobbelseier i Oslo

I helga var vi i Oslo og spilte to seriekamper. Vi bodde på Haraldsheimen som vanlig<3 Kampen på lørsdag var mot OSI. Vi tapte første sett, men var ikke bekymret. Spillet startet rolig og bygget seg oppover. Stillingen endte 3-1 til oss! Første gang vi har kapret seieren med bare 4 sett mot dette laget! En veldig morsom kamp! Søndagen spilte vi mot Lier. Vi var veldig overlegne og settene ble 25-16, 14 og 9 til oss! Veldig bra samspill og velidig bra serving. 

Så vi tok med oss 6 poeng i helga og er veldig fornøyd med det! Magnus var byttet ut med Bonolo, noe som funket veldig bra. Magnus og mange av TVN-jentene er atm i Chicago, USA.  Bonolo hadde sin siste dag på jobben i går og gikk fornøyd av med mamma permisjon! Lykke til fra oss til deg Bonolo!


Henriette, Alicia, Lise og Randi var ikke med (USA og ferie) og laget ble erstattet med Ine, Ingrid, Eirin og Elisabeth.

BRA JOBB JENTER!

Nora

Publisert: 20.feb.2012 @ 14:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Nederland

Som kanskje noen av dere ikke vet var vi i Nederland for noen uker siden. Vi dro ned onsdag 1.feb og kom tilbake mandag 6.feb. Dagene våre ble fylt opp av volleyball. Treninger på morgningene og kamper på kveldene. Laget vi møtte var det samme hver dag og vi spilte tilsammen fire kamper. 

Laget vi spilte mot heter Talent team Holland. Det er altså et talentlag, som består av spillere fra forskjellige klubber fra over hele Nederland. Man kan kalle det Nederlands Toppvolley, men det var juniorlandslagsbasen deres; så alle som går på den skolen spiller på landslaget til Nederland. Jentene er fra 14-19 år gamle, så noen går på ungdomsskole, mens andre går på videregående. De bor, spiser og trener på et treningssenter som heter Papendal. Papendal kan samenliknes med Norges Olympiatoppen, bare at det er mye større og fasilitetene er bedre. I tillegg til volleyballlaget, er det flere jenter og gutter som driver med andre sporter som bor der. De fleste av jentene er godt over 185 cm, er gode tekniske og er fysiske.

Tilsammen spilte vi ca 16 sett. Vi tapte alle kampene, men klarte og holde alle settene gjevne (minus siste kamp) Stillingene ble: 3-1, 5-2, 3-1 og tilslutt 3-0. Den siste kampen var offisiell. Det var stort publikum, underholdning og TV-sendig. Denne kampen var den dårligste fra vår side. Nederland satte på sine sterkeste spillere og i første sett ble vi knust 25-9. Det tok seg opp i de to siste settene, men dette ble fremdeles den dårligste kampen fra vår side. Etter kampen ble det bilder og autografskriving.

Lørdagen var vi i byen med de nederlandske jentene. Vi delte oss inn i tre grupper og jentene viste oss rundt. Trenerne ga oss også en oppgave; Det var om å gjøre å få det kuleste bildet. Jentene var veldig hyggelige og morsomme! 

Denne turen til Nederland var utrolig lærerrik. Vi fikk spilt mot et lag som holder et høyt nivå og kjent på hvordan det er å bli presset hele tiden. Vi fikk møtt skikkelig motstand i blokk og forsvar og vi har fått brynet oss på noen skikkelig vanskelige server. Alt i alt var turen helt perfekt for oss. Nå vet vi litt av hva som er utenfor Norge og hvordan andre land trener for å bli gode. Vi vil takke for turen, fantastisk volleyball og hyggelig værtskap. Håper vi sees igjen!  

 Her skulle Kristine og Susanna smiske seg til en seier i bildekonkurranssen. De lærte seg å si "Du er den kjekkeste treneren jeg noensinne har sett" på Nerderlandsk. Det samme sa nr 10 og nr 5 til Magnus, vår trener på norsk.Det vinnende bildet


Naaam!

 

Veldig bra tur!

Nora

 

Publisert: 20.feb.2012 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits