Arkiv måned: juni 2011

All good things come to an end

 Idag er det 1.juni, snart 2.juni. 

De fleste av oss er ferdig med det som er av skriftlig eksamen, muntlig står igjen for oss tredje klassinger. Det går gradvis opp for meg at det er mindre enn én måned til jeg slutter her. Avslutningsfesten i går ble brukt til å felle litervis med tårer, og jeg tror jeg fremdeles har en del mer på lager...
Jeg tror jeg snakker for alle oss tredjeklassinger, og Andrine(som har funnet veien tilbake til dans igjen), at det har vært 3(2) fantastiske år her på Toppvolley. Dette siste året har betydd spesielt mye, hvertfall for meg. Ikke bare har vi endelig hevt oss ved sportslige prestasjoner som et lag, vi har også blitt en ganske sammenspleisa venninnegjeng. Mange av oss kommer til å være venner for livet. 

Jeg kommer til å savne å se de trøtte trynene deres på morgentreningen 07:30. Jeg kommer til å savne brølingen når vi slenger baller i bakken. Jeg kommer til å savne å kunne le med og ikke minst av dere, og når dere ler av meg! Jeg kommer til å savne å være DJ-en deres på trening.
Jeg kommer virkelig til å savne å rope 2-3 TVN... 

Hver og en har satt sitt preg på hverdagen min her på Toppvolley, og alle kan kunsten å få meg til å smile selv om jeg har en jævlig dag.

Til dere som fortsetter neste år: Dere er utrolig heldige. Ta godt vare på den tiden dere har igjen. Plutselig er det over og du får det aldri tilbake. 

 "Jentane mine!" Tusen takk for ett fantastisk år med fantastiske minner! Utrolig glad i dåkk <3(foto: Haruya Indo)

- HzL

Publisert: 01.jun.2011 @ 23:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits