Arkiv måned: september 2011

treningskamp mot juniorlandslaget

Mandags kveld var det duket for treningskamp i Suldalshallen. Perfekt trening for oss som har kamp i morgen klokka 20 (KOM Å SE) og nevza-jentene som har landskamper å vinne i helga (?). Anyway. Rammen rundt kampen var kjempebra, vi spilte på storbane og stort sett hele toppvolley satt på tribunen med vuvuzelaer og det hele. Etter sist ukes tap mot det samme laget var vi veldig klar for revansj. Og det fikk de. Kan ikke si så mye annet enn at jeg er stolt av dere jenter! Siden VestCup har vi hatt en enorm forbedring kampmessig. Vi var ekstremt gode i spesielt blokk - det andre laget fikk nesten ikke til å lage poeng. Åhh, det var så utrolig gøy. Vi spilte kjempebra. Resultatet ble 3-0 til oss (28-26, 25-19, 15-10). Gleder meg utrolig mye til å spille med dere framover, jenter. Allerede i morgen er årets første oppgjør mot OSI. Uten å ha fått bekreftet noe tror jeg at jeg kan si for alle at VI GLEDER OSS!

  Har dessverre ikke bilde fra helga, men her er en del av jentene som er med.

Senere i kveld skal vi ha photoshoot og da blir det nytt design, bilder på bloggen og muligens spillerprofiler. Vent og se.

 

- Alicia

 

Publisert: 22.sep.2011 @ 11:48 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Plakat laging

Neste fredag har vi vår første seriekamp, som også er vår første hjemmekamp mot Oslolaget OSI.  I fjor testet vi ut å lage plakater og henge dem opp rundt omkring på Sand før en hjemmekamp, for best mulig oppmøte. Det ble kjempe bra, så vi tenkte vi skulle fortsette med det i år. Det var kjempekoselig å sitte å tegne og være kreative :)
Slik ble noen av resultatene:

- Nora og Margrethe

Publisert: 19.sep.2011 @ 18:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

VestCup

I helga har vi spilt årest første turnering, VestCup! Gøy med turnering så tidlig i sesongen, elsker VestCup!! Hele TVN tok den tidlige båten på fredag, så ingen treninger den dagen. Vi jentene på gruppe 1 dro på Egon å spiste. God mat og koselig med litt teambuildning før kampstart dagen etter!

Lørdagen spilte vi tre puljekamper. Vi vant alle 2-0 og en på walkover (fem lag i pulja). Vi møtte KFUM Stavanger, Randaberg og Hana. Syns samspillet kom seg for hver kamp! Vi hadde forresten felleslunsh med mat fra Olaug, ute forran hallen. Kjempe kos! Ettersom vi var ferdig med kampene ca 4, hadde vi resten av dagen fri. Ingrid, Margrethe og jeg tok turen til IKEA og ICA Maxi, for å hamstre litt mat til internatlivet, hehe!

Susanna og Kristine ete lunch


Glutenfrie oreokjeks<3

Søndagen sto semifinale mot Straen for tur. Kampen gikk endte 2-0 til oss og jeg syns vi spilte bra og som et lag! I finalen møtte vi Austrått. Første sett var spillet greit. Vi tok oss opp mot slutten og settet og stillingen endte 25-20 til Austrått. Andre sett fikk en forfærdelig start. Først ledet vi 2-0, så servet Austrått til 11-2. Vi klarte ikke helt mottak eller angrep. Mye pling, men når gode mottak kom gikk angrepene i blokka til Austrått. Settet endte rundt 25-15 til Austrått og vi måtte se oss slått.

<3

Alt i alt syns jeg vi hadde en bra turnering. Vi er et nytt lag i år med noen nye spillere og noen gamle. Så VestCup var en bra start på en forhåpentligvis bra og ny sesong!

 

Nora(:

 

Publisert: 13.sep.2011 @ 18:49 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Endelig tilbake!!

Ja, da var sommerferien over og vi jenter på TVN er "back in Business!" Nå er plutselig vi som i fjor var andreklassinger, blitt tredjeklassinger, altså eldst på skolen. Det føles rart å ikke se de gamle lagspillerne, men også ganske bra for nå er det vår tur å vise hva vi kan klare! 

Vi har allerede lagt oss i hardkjør mot sesongstarten. Vi går nå inn i den tredjeuken og vi har allerede kjørt tester og mange balløkter! Vi har på følelsen at dette året kommer til å bli utrolig bra og vi er skikkelig gira på å komme i gang med en ny sesong! Vi håper du som leser kommer til å følge bloggen gjennom sesongen og kanskje heier på oss hvis du ser oss spille!!

Bildet er fra fjorårets siste rankingturnering i Oslo; seier og andreplass i 1.divisjonen!

- Margrethe

 

Publisert: 07.sep.2011 @ 11:29 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits