Arkiv måned: oktober 2011

TVN-jentene i Polen

Da de fleste hadde høstferie og fridager i vente, satte vi kursen mot Polen for en ukes treningsleir. Det har seg slik at skolearbeid ikke skal gå tapt, derfor bruker vi våre feriedager til å reise. Her spilte vi kamper mot polske jentelag, spiste polsk mat, shoppet og så tidenes storkamp i ordentlig polsk volleyballiga. 

Opplegget denne gangen i forhold til tidligere turer, var litt anderledes. Med tanke på shopping i hele 4 timer i Krakow, ble dette en "treningsøkt" i seg selv.

Kampene gikk for så vidt greit, vi vant jo begge to. Til tross for at vi spille mot jenter som gikk på ungdomsskolen. Som et lag hadde vi håpet på bedre motstand, hvor vi virkelig måtte kjempe om poengene. Ikke at vi skulle bli slaktet (som vi liker å forklare det), men det å kunne tape og virkelig vite at man faktisk gjorde en god jobb. 

Alt i alt var det bra tur med litt erfaring i lommene på veien videre. Etter mange av jentene har vært på samling i helga, er vi klare for rankingturnering i Oslo på lørdag og søndag.

-- Elise Ervum

Publisert: 27.okt.2011 @ 21:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Kamp mot KFUM Stavanger og Austrått

På fredag var det klart for kamp mot KFUM Stavanger. Et lag som vart rart å spille mot i og med at mange fra vårt lag spiller for KFUM. Etter at KFUM rykket opp i 1.divisjon ble vi jentene fra Stavanger nødt å velge hvilket 1.divisjonslag vi skulle spille for. Ettersom vi trener på TVN hver dag valgte samtlige å spille for TVN. 

Første settet var jevnt hele tiden før vi tok innpå på slutten, slik at settet endte 25-21. Andre settet følte vi at vi hadde kontroll hele settet men strevde med å få til de enkleste tingene. Men vant settet 25-21. Tredje settet hadde vi også god kontroll, selv om ikke ting var på det beste. Settet endte med 25-21. Vi var veldig fornøyd med en 3-0 seier, men syns det var en litt rar kamp som vi følte vi ikke kom helt inn i. Vi var ikke gira nok til å jobbe på de vanskelige ballene, så det endte med mangen baller som gikk i bakken som vi egentlig burde ha tatt. 
 

Lørdagen brukte de fleste av jentene til å se Randaberg-Nyborg kampen og å slappe av for å gjøre seg klar til en tøff kamp mot Austrått på søndag. Noen uker tidligere spilte vi finale mot Austrått i Vestcup, noe som ikke gikk vår vei. Så vi var klar for revansje... 

 

Første settet kom vi ikke helt inn å tapte 25-23. Andre sett var vi mer gira og vant settet 25-20. Tredje settet ble litt mer spennende, men vi kjempet oss i land til  26-24 seier. Fjerde settet var vi bevisste på å vinne sånn at vi slapp et femte sett. Dette viste vi med å vinne 25-20, noe som vi var veldig førnøyd med. Kampen var kjekk og spennende med god blokking, lange og spennede ballvekslinger og kjemping på hver eneste ball. 

 

 

 

Føltes veldig bra å ta høstferie etter 3 av 3 seire og nr 1 på tabellen! 

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XOQ6q_LUhCc­

 

 

- Heidi

Publisert: 15.okt.2011 @ 15:27 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Årets første hjemmekamp

Denne helga har vært travel. Vi har hatt åpning av den nye sandhallen, noe som gikk veldig bra. Vi åpnet helgen med å spille kamp på fredag mot OSI. Siden vi hadde laget plakater, kom det ganske mange folk og vi fikk solgt en del i kiosken.I første settet klarte vi ikke å komme helt i gang. OSI spilte bra, men hos oss var det flere ting som ikke stemte og vi tapte 25-21. Vi var klar på revansj i andresett og etter super serving fra Kristine Hjembo; vant vi settet 25-13. Tredje settet klarte vi å holde presset på serve oppe og vi tok også dette settet 25-18.Fjerde settet var vi veldig ivrige på å ta, men etter spennende spill og lange ballvekslinger ble det til at OSI tok settet stillingen 25-23. Det ble dermed 2-2 og et avgjørende siste sett måtte til. Dette settet var spennende, men vi på TVN følte vi hadde full kontroll. Etter å vært under dem med 5 poeng, tok vi ledelsen og seieren med stillingen 15-10.Det var utrolig deilig å slå OSI, i forrige sesong hadde vi en seier og et tap mot dette laget. Denne sesongen er vi gira på to seire!!

På lørdag var det fult kjør. Vi startet dagen med åpningen av sandhallen klokken 3. Det var en kjempe flott åpning med mange fine taler fra ordføreren i fylket, ordføreren i kommunen og andre personer som hadde mye å si for at hallen ble til. Vi fikk sett på to av Norges beste lag i foot-volley i sanden. I tilegg var det en åpningskamp mellom to nåværende elever; Eivind Andersen og Einar Torjusen mot Morten Kvamsdal og Anders Strømsvåg, som gikk på TVN for tre år siden. Senere på dagen var det guttekamp og vi jenter heide som bare det.

Vi er fornøyde med å vinne årets første seriekamp på hjemmebane!!

- Margrethe og Nora

Publisert: 09.okt.2011 @ 21:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits