Arkiv måned: november 2010

Teneren vår


Dette er vår kjære trener Magnus Borge Johansen. Han liker baggerslag, bananer og Tutta.

Sneeks - Bula.

Publisert: 26.nov.2010 @ 22:53 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

alicia og margrethe ønsker alle en fin helg


Det blir feiring av Ingrid og Ingunn som nettopp ble 18 år. Gleder oss!

Vil også gratulere Margrethe med 17-års-dagen for to dager siden :-D
Nora hilser også...

Publisert: 26.nov.2010 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

serien så langt

Hei, Alicia her!

Nå har Nora og jeg fritime/engelsk og lite å gjøre på. Derfor bestemte vi oss for å lage en lagblogg - altså en blogg hvor vi skriver om kamper, turer, trening og fra hverdagen vår her oppe på Sand. Tenkte det hadde vært en grei start å oppsummere kampsesongen så langt.

Sesongen startet bra med 3-1 seier over OSI på hjemmebane. Kjempegøy, selv om jeg ikke var med på kampen.

Jentene klare for kamp


Senere var det rankingturnering i Stavanger der vi til slutt endte på en litt skuffende 9. plass. Det kunne vært bedre men det kunne også ha vært verre. Vi spilte fire kamper på lørdag mot Blindheim (tap), Toppvolley 2 (seier), OSI (seier) og Lier (tap). Kan bekrefte at det å spille fire kamper på en dag er veldig slitsomt. I tillegg satt ikke spillet slik vi håpte - det gikk litt i berg-og-dalbane.  På søndag spilte vi én kamp mot Grong. Da spilte vi veldig bra. Fin avslutning på turneringen!


Ane og Cathrine in action

Forrige helg var det hjemmekamp mot Oslo Volley 2. Vi spilte som vanlig veldig variert - noe elendig og noe skikkelig bra. Jeg for min del spilte kant (som jeg aldri gjør) - var egentlig litt skummelt ettersom jeg sliter en del med mottak og å time (engelsk ord) ballen på venstre side av nettet. Flaks for meg var det ikke de største motstanderne slik at jeg ikke dreit meg loddrett ut. Kampen ble spilt på omtrent én time (som er veldig lite) og det ble 3-0 seier til oss.

I helga var vi i Oslo for å spille tre kamper - Oslo Volley 2 igjen, OSI igjen og Lier. Vi dro med buss torsdag ettermiddag - vi skulle også besøke Statkraft som er hovedsponsoren vår. Ble ganske mye historie og informasjon om hva Statkraft er. Senere dro vi jentene til Egon sammen med Magnus, treneren vår, for å spise på Egon. Det var veldig koselig. Liker at det ikke bare går i volleyball hele tiden men også litt team building. Fikk også litt tid til å kikke rundt i byen før vi dro for å møte Oslo Volley igjen.  Jeg spilte de to første settene som kant, var ikke så ille egentlig. Synes ikke det er like gøy som å spille diagonal - føler meg virkelig ikke god nok enda. Er veldig usikker egnetlig. Første sett vant vi ganske mye (25-12 eller noe?) og andre sett presterte vi å tape, spilte helt elendig. Tredje sett var det endring i laget - jeg spilte blant annet diagonal og spilte mye bedre. Det gjorde forsåvidt de andre også, var et helt annet lag på banen. Endte med 3-1 seier til oss. Sweet.


Fiskebilde av Andrine og Ingrid <3

På lørdag spilte vi mot OSI. Vi spilte ganske elendig de to første settene, men vi jobbet oss mer og mer opp mot resten av kampen (tapte forresten begge settene). Det tredje settet ble mye bedre, de leda faktisk 24-20 over oss - likevel vant vi settet med nesten feilfritt spill og et sykt bra trøkk. Det ble fem sett på oss - vi hadde stort sett taket på dem, men takket være elendig dømming gjorde det ganske mye med psyken vår under kampen. Det var både partisk og pinlig dømming. Håper du leser dette dommer. Jeg er enda sint på deg! Tapte kampen 3-2.. Senere ble det Harry Potter 7 på kino og McDonalds som hjalp på humøret!


HARRY POTTER!!! :-D

På søndag var det Lier som skulle få bank - og det fikk de. Tapte første sett, ikke særlig bra fra vår side. Vi vant de to neste settene - vi jobbet veldig bra som viste resultater. I fjerde sett lå vi faktisk under 19-24 - men vi hadde gjort det før og gjorde det igjen. Vi vant - spilte sykt bra. Det var kjempespennende og ikke minst gøy. Endte med 3-1 seier til oss igjen. Psykisk!


Seier over Lier :-D

Dæven, det ble ganske langt her nå. Kort oppsummert hadde vi en kjempehelg i Oslo og dro hjem med 5 av 6 mulige poeng. Vi leder serien så langt. Herlig jobba jenter :-D


Publisert: 22.nov.2010 @ 13:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Publisert: 15.nov.2010 @ 19:55 Kategori: Blogg Kommentarer: 0
hits