Arkiv måned: desember 2010

På vei til 2011!

Til tross for tentamener og testuke har mange av oss funnet tid til å forberede jula litt. De som tar turen opp i 3 etg på 3 klasse bygget vil finne at kroken til Ingunn, Ingrid (og flere) stråler av julestemning. Flere har fått pakkekalendere i posten, og til og med vår kjære kantinedame Borgny har trådt til med julekalender på skolen. Dette, i tillegg til  Spotifys julemusikk, barne-tv, julefilmer og en matsal kledd i stjerner, lys og juletre er det vanskelig å ikke kjenne på julegleden!

Midt i alt dette fikk vi også besøk av vår kjære gamle trener Martin Frydnes. Han er nå trener for UiS Volley som gjør det suverent bra i eliteserien. Martin er veldig engasjert og da vi skulle trene tirsdag rigget han seg opp på tribunen og så på. Vi fikk god feedback, selv om vi hadde en del å jobbe med, men han syntes vi hadde forbedret oss mye. Mange av oss går ut av Toppvolley til sommeren og da er det store spørsmålet om hvor vi skal gjøre av oss. Det hjelper veldig at trenere som Martin kommer på besøk og forteller litt om mulighetene i Stavanger.
Avslutningen på denne uken blir også avslutningen på vår tid her i 2010. Noen av oss har allerede reist og startet juleferien, og i løpet av helgen tømmes internatet for elever.

Jeg reiser fra herfra i morgen, og vil bare si tusen takk for et kjempe flott år! Tusen takk til verdens beste lagvenninner! 2010 har vært utrolig spennende, og 2011 blir nok enda bedre!!!

2011, watch out!

Here we come!

 - Hazelnoüs ;)

 

Publisert: 15.des.2010 @ 23:43 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Stem og hjelp oss til Brasil!

ToppVolley er med i ein konkurranse om å vinne pengar til ein skuletur/treningsleir vi vil ha til Brasil. Du kan hjelpe oss med å vinne ved å gå inn her og trykke Stem.- Andrine ;D

Publisert: 09.des.2010 @ 16:06 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Smash

Då var det på tide med eit nytt nynorsk innlegg. I går hadde vi testing av max smash-rekkevidde, og eg må seie at eg blei ganske imponert over laget! Over halvparten fekk ny personleg rekord! Når nokon i tillegg kjem opp på 290 cm og meir, er det jo faktisk ganske bra. Det er så gøy når nesten alle har god framgang! Håpar det blir like bra på neste testing :D


Gutane som testa.


- Andrine :))

Publisert: 08.des.2010 @ 12:45 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

GOD JUL!

Vi ønsker alle sammen en riktig god jul!

Stor juleklem fra oss jenter på Toppvolley!

Publisert: 06.des.2010 @ 23:47 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

NEWSFLASH: SEIER MOT GJESDAL

Vi syntes det er på tide at noen fra den eldre garde tar ordet her på bloggen. Derfor kjører vi på med et lite kampreferat fra kampen i runde 7 mot Gjesdal. Hele uken har vi trent mye mottak, samt fokusert på diverse overgangssituasjoner, nye angrepsutveier og taktikk. Vi gledet oss til kamp, og sparte derfor ikke på kruttet da dommeren blåste kampen i gang kl. 17.00 i Suldalshallen.

Det viste seg at det skulle bli en meget jevn kamp, noe vi også var forberedt på. Vi viste at damene på andre siden av nettet var rutinerte spillere, med god erfaring og spilleforståelse. Første settet gikk i Gjesdals favør, da vi tapte 18-25. Vi brukte likevel settet til å komme i gang med vårt eget spill. Derfor satt spillet litt bedre i 2.settet. Etter mange laaange og gode ballvekslinger tapte vi også 2.sett 21-25. Her fikk alle erfart at selv om de plukket oss i forsvar utallige(!) ganger, fikk vi lønn for strevet til slutt.

Tredje sett satt spillet endelig slik vi ønsket. Vi presset dem på serve, blokkene satt som de skulle, vi var mindre passive i angrep og som prikken over i?en klarte vi å få til den gode kommunikasjonen på banen. 25-29, endelig var i gang! Det gode spillet forsatte videre ut i 4.sett. Vi kjempet oss frem til sluttstillingen 25-23, og vi var herved klar for et 5.sett, noe vi var innstilt på helt etter vi tapte de to første settene.

5.sett ble jevnt og nervepirrende. Både de på benken og banen følte trykket løfte seg, stemningen var til å ta og føle på. Vi tok en knapp ledelse fra starten av, som vi klarte å holde helt til de siste ballene. Gjesdal ga ikke opp, poengtavlen viste både 14-14, 15-15 og 16-16. Likevel klarte vi å dra i land en 16-18 seier. Noe som er ganske imponerende med tanke på at vi er et ferskt juniorlag, og de noe litt mer rutinerte. Hvordan føles det da? DET FØLES SÅ BRA.

 Vi vil takke våre fantastiske trenere Magnus, Bonolo og Hans Åge for sinnsykt bra coaching og veiledning. Ikke bare denne kampen, men hele dette halvåret. Vi gleder oss allerede til nye kamper i 2011. ToppVolley jentene leder serien, og vi er klar for mer. Vil også benytte anledningen til å takke vår kjære ?altmuligdame? Miriam, vi gleder oss til du er fit for fight igjen.

 

xoxo Ingunn og Ingrid

 

Publisert: 04.des.2010 @ 21:19 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

Mmmmmassasje

Kjenner eg er skikklig kampklar no! På trening i går spurte vi vår kjære fysio om han ville ha litt avlastning med oss etter treninga i dag for å gjere oss klare til kamp, og vi fekk det sjølvsagt som vi ville.Det vi ikkje visste, var at vi skulle få god massasje. Hans Åge (fysio) hadde til og med tatt med skikklig massasjeolje til oss! Åååh, det var så deilig! Skjønar verkeleg ikkje koffor vi ikkje har gjort det tidlegare. Håpar det her var starten på ein god fredags-vane!
Digg!

Seinare i kveld blir det kanskje film og endå meir kos for å bli 100% klare til kampen i morra. Kampen er mot Gjesdal, og vi håpar på å kunne slå dei 3-0 eller 3-1 sånn at dei må reise herfrå utan poeng. Hadde vore digg å gruse dei skikklig!

- Andrine :))

Publisert: 03.des.2010 @ 17:50 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Ingunn og Ingrid 18 år!

What a parteY! Check it out, check it out, check it out!

Lovely

Hahah, Alica, før middagen.


Den beste "glutofanatiker" salaten ever! Creeds til Ingoonn og Inga

:-)
1 time ...

Sweeet <3Wassap Ane G .Kveldens beste antrekk, desidert!

Kjempe bra feiring jenter! Utrolig koseligt:-) Gleder meg til 19

Å takk til Hazel og familen for overnatting og gjestfrihet !! :-))

 

Piz out - Nora

 

Publisert: 01.des.2010 @ 23:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 1
hits